Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:16 | 27/12/2016

Σε γρίφο εξελίσσεται η υπόθεση τους μυστηριώδους τραυματισμού ενός 49χρονου Έλληνα, που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση τα ξημερώματα των Χριστουγέννων μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από ένα κέντρο διασκέδασης στις Μοίρες Ηρακλείου όπου διασκέδαζε ως τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων.

Η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου ήταν αυτή που τον βρήκε και ειδοποίησε τους συγγενείς του πιστεύοντας ότι κοιμόταν. Όταν, όμως, έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να τον συνεφέρουν, αλλά και ότι έφερε ίχνη από χτυπήματα! Έτσι, κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έφερε και μώλωπες σε όλο του το σώμα και αποφάσισαν την διακομιδή του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ο 49χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην Εντατική, με τους αστυνομικούς της Ασφαλείας να περιμένουν να συνέλθει για να αποκαλύψει πώς τραυματίστηκε. Στο μεταξύ, παίρνουν καταθέσεις από όσους βρίσκονταν στο ίδιο κέντρο.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis