5ος στην Ολυμπιάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας o Υπ/κας Γιάννης Καργιωτάκης

5ος στην Ολυμπιάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας o Υπ/κας Γιάννης Καργιωτάκης

Ο Υπ/κας Γιάννης Καργιωτάκης εκπροσώπηκε άριστα για μία ακόμα φορά την πατρίδα μας  και την Ελληνική Αστυνομία στην οποία υπηρετεί κατακτώντας  την 5η θέση στην Ολυμπιάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Σε ανάρτηση του στο fb πριν από λίγο σημείωσε τα εξής:

"Εκπροσώπησα (θεωρώ) όσο καλύτερα μπορούσα με ολες μου τις δυναμεις ,την πατρίδα μας, τις ένοπλες δυνάμεις καθώς και την Ελληνική Αστυνομία στην οποία ανήκω.

Δεν κατάφερα δυστυχώς να πάρω το μετάλλιο που τόσο πολύ το ήθελα..

Το επίπεδο παρά πολύ υψηλό...συγκεκριμένα η κατηγορία μου είχε σχεδόν τους ίδιους αθλητες που έχει ένα κανονικό παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομαΘα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού ) τον διευθυντή κύριο Ανδριοπουλο Σπύρο ,τον αρχηγό αποστολής κύριο Καλαιτζιδη Χρήστο την κυρία Φλορεντια Σφακιανου, την κυρία Σοφία Ανδριοπούλου καθώς και όλη την αποστολή που φρόντισαν να μην μας λήψει τίποτα και ήταν συνέχεια δίπλα μας..

Επιπροσθέτως θέλω να ευχαριστήσω την υπηρεσία μου ΥΦΑΑ που μου δίνει την δυνατότητα να κάνω πρωταθλητισμό και χάρις αυτήν τα τελευταία τρία χρόνια είμαι μες στην 5αδα στα Παγκόσμια Στρατιωτικά Πρωταθλήματα και έχω καταφέρει τόσες διακρίσεις..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους συναθλητες μου, που με βοήθησαν στην προετοιμασία μου καθώς και στον προπονητή της Αστυνομίας Σωτήρη Αναγνοστοπουλο.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους υπόλοιπους αθλητές τις Ελληνικής Αποστολής!!! "

** Τον Policenet.gr συγχαίρει τον κ. Γιάννη Καργιωτάκη για τη νέα του διάκριση