Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:03 | 14/12/2016

Για τους αξιωματικούς 5 μέρες υποχρεωτικά άδεια για τις γιορτές με διαταγή Αρχηγού.

Για ολο το προσωπικό κ κυρίως το κατώτερο... Χριστουγεννα να κάνουν στις 10 Φεβρουαρίου του 2017 !!

Να το παρουμε απο την αρχή λοιπόν : θα γνωρίζει ο κ. Αρχηγός πως το κατώτερο προσωπικό παντού δεν παίρνει ούτε το 1/3 ούτε το 1/4 του συνόλου σε γιορτές, αργίες κλπ όπως ορίζεται απο τον κανονισμό. Άδεια λαμβάνει πολυ μικρότερο ποσοστό απο το προβλεπόμενο. Ούτε ρεπό κανονικά κανείς.

Ακόμη και σε ημέρες που προηγούνται των εορτών κ οι περιπολίες είναι αυξημένες στα καταστήματα .... συνάδελφοι ξεχνιούνται να κανουν περιπολιες για την αγορά ακόμη και ανήμερα των Χριστουγέννων που τα καταστήματα είναι κλειστά !!! ( βλ. σκοπός παγκακίου !!!).

Ουτε καν οι Υπηρεσίες δεν βγαίνουν εβδομαδιαία. Καμία πρόληψη και καμια οδηγία για τα νόμιμα όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Κατά τα αλλά ..καλά κανει η ηγεσία και δίνει παρατάσεις βραχείας και κανονικής άδειας ( συνδικαλιστικές επιτυχίες !!! βλέπετε ) αλλά απο την άλλη θα πρέπει να σκύψει στα προβλήματα τα πραγματικά. Να δω ποσοι απο το κατωτερο προσωπικό θα παρουν τελικά άδεια !!! τις μέρες των εορτών. Βέβαια στο κατώτερο προσωπικο δεν χρωστάει η Υπηρεσία 100 ρεπό ( παραδειγμα !!! αλλη συζητηση και αυτή) οπως στους αξιωματικούς.

ΥΓ. Δεν εχω κατι με τους αξιωματικούς αλλά οι κανονισμοί δεν διαφοροποιούνται στους βαθμοφόρους ώστε να γινονται διακρίσεις. Σε αυτούς να εφαρμόζονται και στο κατώτερο οι δικοί τους κανονισμοι να μην εφαρμόζονται.


Κείμενο του Παναγιώτη Χαρέλα προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ

Πηγή:  www.bloko.gr

Διαβάστε ακόμα:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis