Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 18/03/2020

Το Σωματείο μετά από πραγματικά τεράστια προσπάθεια, λόγω των μεγάλων ελλείψεων, κατόρθωσε να προβεί στην αγορά 50 ολόσωμων ειδικών στολών προστασίας από ιούς, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να επαναχρησιμοποιηθούν.

Αυτές θα διατεθούν σε όλες τις Υπηρεσίες, δίνοντας πρώτη προτεραιότητα στους σκοπούς κρατητηρίων του ΑΤ Λάρισας και του ΤΜΔ Λάρισας, με την ευχή να μην χρειαστούν...

Ως Ένωση Αστυνομικών Λάρισας αναγνωρίζουμε την ανάγκη για μεγαλύτερη προστασία των συναδέλφων καθώς η χώρα έχει περιέλθει ίσως σε μία από τις κρισιμότερες καταστάσεις. Έχουμε απέναντι μας έναν "αόρατο" και θανατηφόρο εχθρό!

Η Ελληνική Αστυνομία ως οργανισμός καλείται να διαχειριστεί ένα θέμα για το οποίο ουδέποτε είχε εκπαιδευτεί. Με αυταπάρνηση για άλλη μια φορά οι συνάδελφοι ρίχτηκαν σε αυτόν τον πόλεμο ζωής και θανάτου, με βασικό εφόδιο το φιλότιμο λίγες μάσκες και κάποια ανισηπτικά.

Κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ στους συναδέλφους μας να προσέχουν σε κάθε καθημερινή επαφή όχι μόνο με τους πολίτες αλλά και μεταξύ τους. Συνάδελφοι σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να επιτελέσουμε την αποστολή μας με σύνεση, χωρίς επιπολαιότητες και πάντα με γνώμονα τη λογική. Ας βασιστούμε στο μεγάλο μας όπλο, το ένστικτο της επιβίωσης. Η Κοινωνία, μας θέλει παρόντες και η οικογένειά μας υγιείς. Ηρωισμός σημαίνει να επιβιώνεις για να μπορείς να δώσεις.

Ως Ένωση Αστυνομικών Λάρισας δηλώνουμε βροντερό παρών σε ότι χρειαστείτε, κάνοντας ότι είναι δυνατόν, για να προστατεύσουμε εσάς τα μέλη μας, τις οικογένειές μας και το κοινωνικό σύνολο.

Καλή δύναμη σε όλους μας.

Υπό τη σκέπη Της Υπερμάχω Στρατηγώ, της Παναγίας μας, θα βγούμε όλοι νικητές και υγιείς!!

Καλή Δύναμη Αδέλφια....

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis