Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:19 | 12/10/2021

Τα τρία ανήλικα ανίψια του κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά, επί σειρά ετών, άνδρας 51 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται, ύστερα από καταγγελία που έκανε στην ΕΛ.ΑΣ. ο 18χρονος σήμερα ανιψιός του, εκ των φερόμενων θυμάτων.

   Σύμφωνα με την καταγγελία, οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν το διάστημα από το 2009 έως το 2013, όταν τα τρία ξαδέλφια (γεννημένα το 2003, το 2004 και το 2006- τα δύο τελευταία αδέλφια) βρίσκονταν στο διαμέρισμα των παππούδων τους, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι τα πρόσεχαν επειδή απουσίαζαν οι γονείς τους.

   Κατά την ίδια καταγγελία, με «δέλεαρ» διάφορα δωράκια ή επιτρέποντάς τους να παίξουν με το κινητό του τηλέφωνο, ο κατηγορούμενος κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανήλικα, καταγράφοντας τις ενέργειές του με τη συσκευή του τηλεφώνου.

   Η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του αφορά γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis