Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 24/09/2017

Οι συντονισμένες ενέργειες και η συνεργασία αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά και προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Πρόκειται για 51χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου, αλλά και δύο ακόμη συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία για Εγκληματική οργάνωση και παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (23-09-2017) στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Προφήτη, εντοπίστηκε λεωφορείο το οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε (45) αλλοδαπούς, μεταξύ αυτών και (20) ανήλικοι, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο της έρευνας έγινε γνωστό ότι οι αλλοδαποί εισήλθαν πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοτουρκικής μεθορίου έναντι χρηματικής αμοιβής, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο μεταφοράς, δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis