60 φιάλες αίμα από τους Αστυνομικούς των Σερρών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ
60 φιάλες αίμα από τους Αστυνομικούς των Σερρών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣ των αστυνομικών: Την Δευτέρα  8 Οκτωβρίου και κατά το χρονικό διάστημα 09:00-14:00 έλαβε χώρα και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Σερρών.

 

Η αιμοδοσία διεξήχθη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Σερρών με μεγάλη συμμετοχή των αστυνομικών, συγκεντρώνοντας εξήντα (60) φιάλες αίμα ενισχύοντας σημαντικά την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης μας. Όπως έχει αποδειχθεί,  η λειτουργία της Τράπεζας Αίματος είναι εξόχως σημαντική, βοηθώντας και καλύπτοντας στο μέτρο του δυνατού ανάγκες αίματος τόσο των αστυνομικών όσο και συγγενών τους.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Αν.Αραμπατζής στην ανακοίνωσή του καταλήγει με ευχαριστίες προς όσους συνέβαλαν στην δράση αυτή:

Εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στους συναδέλφους και συγγενείς τους που προσήλθαν στην αιμοδοσία και στήριξαν την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος με τα πολύ θετικά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε επίσης τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς επίσης τους Διοικητές και Προϊσταμένους όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών για τη διευκόλυνση των μελών μας που επιθυμούσαν να αιμοδοτήσουν.

Τέλος, ευχαριστούμε τη γιατρό κ. Αικατερίνη ΤΖΙΟΥΡΑ και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για την άψογη και απρόσκοπτη διοργάνωση της αιμοδοσίας.

www.anexartitos.gr