Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:00 | 17/10/2023

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση στηρίζουν τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας (εν ενεργεία και εν αποστρατεία), το πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειές τους, προσφέροντας 60% έκπτωση στις τιμές τιμοκαταλόγου για εκμάθηση Ιταλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών και Αγγλικών σε ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων.

Πάνω από 26 χρόνια προετοιμάζουμε με επιτυχία ενήλικες για εξετάσεις Ξένων Γλωσσών. Πάνω από 48.000 ενήλικες έμαθαν Ξένες Γλώσσες στην Ευρωδιάσταση, γεγονός που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για κάθε ενήλικο που θα επιλέξει την Ευρωδιάσταση για να προετοιμαστεί για αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών.

Εικόνα
ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ

 

Είμαστε οι ειδικοί στη διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε ενήλικες, με πολυπληθή ομάδα καθηγητών υψηλού επιπέδου, με εξειδίκευση στην προετοιμασία ενηλίκων για εξετάσεις Ξένων Γλωσσών, πολύχρονη διδακτική πείρα και συνεχείς μαζικές επιτυχίες

Σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν μένετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ταχύρρυθμα προγράμματα προετοιμασίας για πτυχία Ξένων Γλωσσών που προσφέρει η Ευρωδιάσταση online  απολαμβάνοντας τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συμμετοχή σε μία πραγματική τάξη.

Εάν μένετε εντός Αττικής, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα ταχύρρυθμα τμήματα ξένων γλωσσών που παρέχει η Ευρωδιάσταση με φυσική παρουσία ή με blended learning (συνδυασμός online μαθημάτων με φυσική παρουσία στην τάξη). Θα μας βρείτε:

Στο Κέντρο της Αθήνας, σε 2 κτίρια: α) Χαλκοκονδύλη 9, τηλ. 210 38.44.888 και β) Χαλκοκονδύλη 5, τηλ. 210 330.111.0. Εύκολη πρόσβαση με όλα τα ΜΜΜ. Εξυπηρετεί Δυτικά Προάστια, Βόρεια Προάστια κλπ. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε, να μας τηλεφωνήσετε για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει ή να συμπληρώσετε μία Φόρμα Επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς.

Εικόνα
ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ

 

Στον Πειραιά, Αγίου Κωνσταντίνου 11, Στοά Θεολόγου, ακριβώς δίπλα στο σταθμό του μετρό "Δημοτικό Θέατρο", κοντά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και το σταθμό του ηλεκτρικού "Πειραιάς", τηλ. 210 41.000.34 και 210 41.000.85. Εξυπηρετεί Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρο κλπ. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε, να μας τηλεφωνήσετε για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει ή να συμπληρώσετε μία Φόρμα Επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς. 

Στα Νότια Προάστια, 1′ από το σταθμό metro του Ελληνικού, Βουλιαγμένης 58Β, τηλ. 210 96.200.43 και 210 96.200.93. Εξυπηρετεί Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Άλιμο, Παλαιό Φάληρο, Άγιο Δημήτριο, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη κλπ. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε, να μας τηλεφωνήσετε για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει ή να συμπληρώσετε μία Φόρμα Επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς.

Η πρόσβαση σε όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη τόσο με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς όσο και με ιδιωτικά μέσα.

Εικόνα
ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis