Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 25/09/2018

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου  2018 και από ώρες 09:00 έως 16:00 στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής (Γ. Πιτταρά 1η πάροδος Ο.Α.Κ.Α., Μαρούσι) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική ομαδική αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Ένωσής μας.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Η τράπεζα αίματος της Ένωσης, βοηθά καθημερινά Συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους όταν αυτοί το έχουν ανάγκη.

Επιπροσθέτως, μετά τη συνεργασία μας με το ίδρυμα ¨ΕΛΠΙΔΑ¨ και ¨ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ¨, αντιπροσωπεία των οποίων θα βρίσκεται μαζί μας στην αιμοδοσία, οι συναδέλφων αιμοδότες θα ενημερωθούν για το πόσο απλή είναι η διαδικασία με την οποία κάποιος μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών και να σώσει μια ζωή ενός μικρού παιδιού.    

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους Συναδέλφους και τους Πολιτικούς Υπαλλήλους του Υπουργείου μας καθώς και σε όποιον ιδιώτη επιθυμεί να συμμετάσχει σ’ αυτή την προσφορά ΖΩΗΣ. Η δικαιούμενη άδεια για κάθε αιμοδότη Συνάδελφο είναι τέσσερις (4) ημέρες.

Για πληροφορίες στα γραφεία της Ένωσής μας ή στο τηλέφωνο 210-6856646.

                         ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΘΥΜΗΣΟΥ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!  

 

easybaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis