7 χρόνια με την ίδια στολή οι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ στην Θεσσαλονίκη - Αυτή είναι η ΕΛ.ΑΣ. του 2017

ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ...
7 χρόνια με την ίδια στολή οι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ στην Θεσσαλονίκη - Αυτή είναι η ΕΛ.ΑΣ. του 2017

Τέλη του προηγούμενου έτους είχαν δοθεί δεσμεύσεις προς όλους τους συναδέλφους της ομάδας ΔΙΑΣ ότι είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και θα εγκρίνονταν άμεσα το κονδύλι για την αγορά νέων στολών, μετά το 2010 όποτε είχε ιδρυθεί η ομάδα.

Έχουμε φτάσει αρχές καλοκαιριού 2017 και οι συνάδελφοι ακόμα περιμένουν να δουν τις στολές. Bέβαια, σύμφωνα με τα ισχύοντα η αλλαγή της στολής των δικυκλιστών θα πρέπει να γίνεται κάθε 6 έτη, που σημαίνει ότι οι στολές θα έπρεπε να είχαν ήδη αλλαχτεί το 2016.

Όσον αφορά θερινή στολή, ουδέποτε τους έχει χορηγηθεί. 7 ολόκληρα χρόνια και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για να χορηγηθεί στους συναδέλφους της ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης θερινή στολή.

Το πιο εξοργιστικό όλων είναι ότι κάποιοι κάνουν λόγο για ομοιομορφία.
Για ποια ομοιομορφία μιλάτε κύριοι όταν η υπηρεσία δεν τους χορηγεί στολή;
Αντί να πείτε και ευχαριστώ που οι συνάδελφοι βάζουν χρήματα από την τσέπη τους, τους κάνετε και υποδείξεις;
Να σημειώσουμε, ότι οι στολές που χορηγήθηκαν το 2010 ήταν αμφιβόλου ποιότητας και σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι έχουν αγοράσει 1 και 2 φορές στολές με δικά τους χρήματα.

Βλέπετε η οικονομική στενότητα υπάρχει μόνο σε ότι αφορά τους αστυνομικούς και την υλικοτεχνική τους υποδομή....

Απορούμε για ποιο κράτος μιλάμε όταν δεν μπορεί να εξασφαλίσει 100.000 ευρώ για τις στολές 400 ΜΑΧΙΜΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ που παίζουν την ζωή τους κορόνα γράμματα κάθε δευτερόλεπτο της υπηρεσίας τους;

Είναι περήφανη η Ηγεσία μας για αυτήν την αντιμετώπιση του προσωπικού;;;

Kαλούμε την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, αν πραγματικά ενδιαφέρονται για το προσωπικό τους να δώσουν άμεσα λύση στο ζήτημα

Δεν χωράν δικαιολογίες

Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης