Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 02/10/2019

Συνολικά 76 νέοι αστυφύλακες της σειράς 2017-2019 ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους και πήραν χθες το πτυχίο τους στη διάρκεια της τελετής ονοματοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο αντιστράτηγος, επιτελάρχης της ΕΛ.Α.Σ Κώστας Λαγουδάκης, καθώς και ο Γενικός Επιθεωρητής Κρήτης Αντώνης Ρουτζάκης. Η τελετή έγινε από το Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κκ Ευγένιο.

[custom:google-ads]

Ο Κ. Λαγουδάκης ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους νέους αστυνομικούς.

Στον χαιρετισμό του ανέφερε: «Οι κόποι σας ανταμείβονται με την αποφοίτηση και την ονομασία σας ώς αστυφύλακες.

Αποκομίσατε γνώσεις και εφόδια τα οποία καλείστε διαρκώς να ανανεώνετε και να ενισχύετε ώστε να είστε αυτάρκεις σε κάθε θέση ευθύνης στην οποία θα υπηρετήσετε στο σώμα.

Κατά την εκτέλεση του υπηρεσιακού σας καθήκοντος οι πρωταρχικοι μας στόχοι είναι: η ασφάλεια του πολίτη, ο σεβασμός και η διαφύλαξη των δικαιωμάτων του, η εφαρμογή του νόμου. Η έξοδο στον επαγγελματικό σας ρόλο προϋποθέτει να κατανοείτε ότι εσείς είστε η εικόνα της ελληνικής αστυνομίας και οι ικανότητές σας, οι προσπάθειες  και το έργο σας είναι αυτά που έχουν άμεσο αντίκτυπο στο δημόσιο συμφέρον».

astyfylakes (2).JPG

astyfylakes (4).JPG

astyfylakes (5).JPG

astyfylakes (6).JPG

astyfylakes (7).JPG

astyfylakes (8).JPG

astyfylakes (9).JPG
Πηγή: goodnet.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis