Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:04 | 15/08/2018

Μπροστά σε μια συγκλονιστική περίπτωση ανθρωποκτονίας βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την δολοφονία μιας 73χρονης γυναίκας στον Βόλο, από τα χέρια του 80χρονου συζύγου της ο οποίος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Ο 80χρονος συζυγοκτόνος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και φέρεται ότι πίστευε πως δεν θα ζούσε για πολύ ακόμη. Όμως, ήταν αποφασισμένος να αφήσει ούτε τη σύζυγό του να ζήσει! Όταν μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Βόλου, τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου, ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο ότι είχε σκοτώσει τη γυναίκα του!

[custom:google-ads]

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι των ηλικιωμένων, βρήκαν νεκρή την άτυχη 70χρονη με ίχνη από ασφυξία, καθώς ο 80χρονος της είχε κλείσει τις αναπνευστικές οδούς! Μάλιστα, είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο παραδεχόταν την δολοφονία και τον τρόπο που την διέπραξε. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου όταν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis