Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:49 | 23/06/2015

Ο κρίσιμος αγώνας μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Σπάρτης και της Κυπαρισσίας με έπαθλο τη νίκη ανόδου στην Γ' εθνική κατηγορία, έγινε την προηγούμενη Κυριακή στις 14 Ιουνίου.

Για τον πολύ σημαντικό όσο και καθοριστικό αυτόν αγώνα που διεξάχθηκε στο γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι, ο ταξίαρχος της δυτικής αττικής λένε ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, ζήτησε από τη διεύθυνση αστυνομικών επιχειρήσεων 7 διμοιρίες και του έστειλαν ...9!!! Πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ και και τέσσερις της ΥΜΕΤ.

Λεπτομέρεια; Στο γήπεδο βρέθηκε όπως αναμενόταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος κατάγεται από τη Λακωνία και θεωρείται ουσιαστικά ο πρόεδρος της ομάδας πίσω από τον πρόεδρο.

Την ίδια ώρα διεξαγόταν εξίσου σημαντικός αγώνας στο Μενίδι μεταξύ των ομάδων της Β' εθνικής Αχαρναϊκού και Καλλιθέας, όπου κρινόταν η παραμονή μιας από τις δύο ομάδες.

Λεπτομέρεια; Πρόκειται για ένα αγώνα που συχνά πυκνά έχει δώσει εντάσεις κι επεισόδια, τα οποία επαναλήφθηκαν στη διάρκεια και του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Εκεί, η διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων, έστειλε 1 ΥΜΕΤ και μόλις ξεκίνησαν τα ... χάπενιγκ, έγινε ενίσχυση με άλλες 2 διμοιρίες.

 

ΠΗΓΗ: bloko.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis