Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 02/10/2019

Σήμερα αντιπροσωπεία της παράταξης Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α αποτελούμενη από τους ΚΟΥΚΟΥΤΗ Κων/νο και ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο, επισκέφθηκαν στο 401 ΓΣΝΑ τον Αστυνομικό Αρχ.Γ.Π που έπεσε θύμα επίθεσης των χούλιγκαν της ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδελφια και που ο ίδιος είχε σώσει με την ομάδα του κόσμο στο Μάτι από την φονική πυρκαγιά.

Ειδαμε τα βαρύτατα σχεδόν δολοφονικά χτυπήματα που δέχθηκε, τα οποία ήταν σκοπουμενα και με άκριτη βία!

Ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του αλλά και για την εξέλιξη των ερευνών και τεθηκαμε στη διάθεσή του μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του!

Το μόνο παράπονο που εξέφρασε προς τιμήν του ήταν ότι δεν έπεσε το ίδιο φως της δημοσιότητας στους υπόλοιπους συναδέρφους του που τραυματίστηκαν όπως στον οδηγό του περιπολικού του τμήματος που νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο από γυαλιά στο ματι, όταν έσπασαν τον υαλοπίνακα του περιπολικού που επέβαινε!

Ίσως όπως πρόσθεσε γιατί αυτός δεν είχε γίνει γνωστός όπως ο ίδιος από το περιστατικό στο Μάτι! Εμείς δεσμευομαστε να παρακολουθήσουμε μέχρι τέλους τις έρευνες ώστε οι υπαίτιοι παρολίγον δολοφόνοι να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης!

Όσο για τους συνδέσμους την λειτουργία τους και το τι μέτρα θα πρέπει να ληφθούν ακόμη και στις ομάδες για την βία από οργανωμενους το αφήνουμε στην πολιτεία και τον αθλητικό δικαστή.   

Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis