Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 20/03/2018

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών ΕΚΑ Θεσσαλονίκης πιστό στις αρχές και στις αξίες του για αξιοκρατια, νομιμότητα και δικαιοσύνη παντού σε κάθε τομέα των εργασιακών συμφερόντων και δικαιωμάτων όλων των Αστυνομικών ανεξαιρέτως, έπειτα και απο πολλά παράπονα και διαμαρτυρίες συναδέλφων μας, προτείνει στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και στο Υπουργείο Εσωτερικών την κάτωθι τεκμηριωμένη πρόταση:

Για την επερχόμενη θερινή περίοδο 2018 πραγματοποίησης των αποσπάσεων στο εξωτερικό, διάρκειας 6μήνου σε πρεσβείες για υποβοήθηση του έργου τους (βίζες διαβατήρια κλπ) να ακολουθηθεί αναλογικά η νόμιμη διαδικασία που προβλέπεται, όπως ακριβώς για αποσπάσεις στο εξωτερικό βάσει της σχετικής υπ. αριθ. 1027/4/26-ίδιο από 2010 Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Δηλαδή ως συνδικαλιστικός οργανισμός-φορέας-παράταξη ζητάμε το αυτονόητο και το αναλογικό και επειδή ακριβώς υπάρχει και το οικονομικό κίνητρο των έξτρα παροχών και γι’ αυτές τις απόσπασεις, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εξετάσεις αξιοκρατικές και αντικειμενικές, για να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις και διαμαρτυρίες πώς χρησιμοποιούνται υποκειμενικά κριτήρια επιλογής του Αστυνομικού προσωπικού.

Ειδάλλως είναι σίγουρο πως το ηθικό και οι διαμαρτυρίες θα κάμψουν το φρόνήμασταν και το ηθικό κων των εργαζομένων Αστυνομικών πανελλαδικά!

Θεσσαλονίκη, 20 Μαρτίου 2018
Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

ekathess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis