Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 07/05/2016

Μετά από πολλές ώρες κατάληψης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, οι ένστολοι αποχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου. Βεβαίως για να γίνει αυτό δόθηκαν εγγυήσεις από το υπουργείο Εργασίας σχετικά με τα "καυτά" ζητήματα του ασφαλιστικού.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί από το πρωί του Σαββάτου είχαν καταλάβει τον χώρο της εισόδου των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Κουμουνδούρου, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό. Μετά από αρκετές ώρες εγκατέλειψαν το σημείο, δίνοντας ραντεβού για την αυριανή πορεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι ένστολοι αποχώρησαν "εις ένδειξη καλής θελήσεως" μετά από επικοινωνία που είχαν τόσο με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και το υπουργείο Εργασίας.

"Κλειδί" για να λυθεί η... πολιορκία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσε η δέσμευση του υπουργείου Εργασίας για κατάθεση νομοτεχνικής βελτίωσης αναφορικά με το καθεστώς συνταξιοδότησης των ορφανών τέκνων και των χήρων των αστυνομικών.

Εκπρόσωποι πάντως των ενστόλων ξεκαθάρισαν πως θα δώσουν κανονικά το παρών στο αυριανό συλλαλητήριο, ως ΠΟΑΣΥ, διαμαρτυρόμενοι για τα υπόλοιπα ζητήματα που θεωρούν πως θίγονται, με αφορμή το ασφαλιστικό που θα ψηφιστεί το βράδυ της Κυριακής στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis