Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:45 | 22/06/2019

Αντιμετωπίζοντας μια κρίσιμη έλλειψη προσωπικού, η αρχηγός της αστυνομίας του Portland των Η.Π.Α., Danielle Outlaw χαλαρώνει τα πρότυπα προσλήψεων τον επόμενο μήνα, ώστε να προσελκύσει περισσότερους υποψήφιους αστυνομικούς.

Επομένως, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, ένα απολυτήριο λυκείου θα είναι αρκετό για τους υποψήφιους για να προσληφθούν στο αστυνομικό σώμα της πόλης.

[custom:google-ads]

Επιπλέον, χαλάρωσαν και οι κανόνες για τα τατουάζ και τα γένεια! Μέχρι πρόσφατα, δεν επιτρέπονταν τα τατουάζ πάνω από το κολάρο του πουκαμίσου, ωστόσο ακόμα και αυτό επανεξετάζεται.

Σύμφωνα μα τα μέχρι τώρα δεδομένα, για να έχει ένας υποψήφιος δικαίωμα να ενταχθεί στην αστυνομία του Portland, θα έπρεπε να έχει ολοκληρώσει τετραετή φοίτηση σε Πανεπιστήμιο σε σχετιζόμενο πτυχίο και να έχει υπηρετήσει τουλάχιστον δύο χρόνια στον Αμερικάνικο Στρατό.

Η υπηρεσία έχει 128 κενές θέσεις και δεν ήταν σε θέση να τις καλύψει τόσο γρήγορα όσο συνταξιοδοτούνται οι βετεράνοι, ενώ ένα άλλο μεγάλο κύμα συνταξιοδότησης αναμένεται τον Αύγουστο του 2020.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis