Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 15/12/2017

Μέσα σε λίγα λεπτά δύο αρχιφύλακες, με 20 και 22 υπηρεσία, έδειξαν ταυτόχρονα τον επαγγελματισμό και το ήθος τους. Οι αστυνομικοί, πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη, δέχθηκαν σήμα να μεταβούν σε εταιρεία σε περιοχή πάνω από τον περιφερειακό του Ευόσμου, όπου υπήρχαν πληροφορίες για διαρρήκτες μέσα στο κτήριο.

Όταν έφθασαν εκεί -σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr- αντιλήφθηκαν ότι δύο παράθυρα στην πίσω πλευρά του κτηρίου ήταν παραβιασμένα. Άμεσα μπήκαν στα γραφεία, προκειμένου να ελέγξουν τον χώρο και να δουν εάν οι δράστες ήταν ακόμα στο εσωτερικό.

Ο χώρος ήταν εμφανώς αναστατωμένος και ψαγμένος.

Σε γραφείο του πρώτου ορόφου, μπροστά από μία ανοικτή ντουλάπα, οι δύο αρχιφύλακες βρήκαν μία λευκή νάυλον σακούλα, την άνοιξαν και βρήκαν έναν φάκελο με 34.800 ευρώ.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν μέσω του σεκιούριτι να ενημερώσουν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας να πάει στα γραφεία, ώστε να του παραδώσουν τα χρήματα.
Ο ιδιοκτήτης, μάλιστα, όταν είδε τα λεφτά -όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης του bloko.gr- δήλωσε ότι αγνοούσε την ύπαρξη των χρημάτων και ότι πιθανά τα είχε τοποθετήσει εκεί η κόρη του, χωρίς να τον ενημερώσει.

Αστυνομικοί και ιδιοκτήτης πήγαν στο ΑΤ Ευόσμου. Οι αρχιφύλακες παρέδωσαν τα 34.800 στον Αξιωματικό Υπηρεσίας και εκείνος συνέταξε πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής και τα απέδωσε στον ιδιοκτήτη τής εταιρείας.

Μανώλης Ασαριώτης

bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis