Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:07 | 23/08/2015

Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Μοιρών στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 42χρονος, ο οποίος μετέφερε τρεις νεαρές γυναίκες ηλικίας 25, 23 και 22 χρόνων στη Φαιστό, οδήγησε στην ανακάλυψη μικρού οπλοστασίου και εργαστήριου παραγωγής υδροπονικής κάνναβης στο σπίτι του.

Οι τέσσερις επιβάτες συνελήφθησαν όταν στην κατοχή της 23χρονης βρέθηκαν ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης που κατείχε μαζί με τις άλλες δυο κοπέλες. Οι εκπλήξεις, όμως, ήρθαν κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 42χρονου.

Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μικρό οπλοστάσιο που περιλάμβανε μια χειροβομβίδα, ένα κυνηγετικό όπλο με φυσίγγια, ένα πολεμικό μαχαίρι με λάμα 0,14 εκατοστών και δυο πτυσσόμενα στιλέτα με λάμες μήκους 0,15 εκατοστών. Μαζί με αυτά, βρέθηκαν μια συσκευασία με 27,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 649 σπόροι κάνναβης, μια ζυγαριά και 84,6 γραμμάρια καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού, ο 42χρονος είχε στήσει ένα εργαστήριο για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης με εξοπλισμό που αποτελούνταν από λάμπες φθορίου με χρονοδιακόπτη και άλλους λαμπτήρες, ανακλαστήρες φωτός, χρονόμετρο, μετρητές θερμοκρασίας και υγρασίας και δύο αερόθερμα! Εκεί, κατασχέθηκαν τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης και στην αυλή του σπιτιού ένα ολόκληρο χασισόδεντρο.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

 

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis