Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 16/02/2019

Η εταιρεία Sig Sauer θα κυκλοφορήσει μία περιορισμένη σειρά 5.000 πιστολιών M17-Commemorative Edition (Αναμνηστική Έκδοση).

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, αυτά τα πιστόλια διαθέτουν τα ίδια εξαρτήματα, επικαλύψεις και σημάνσεις όπως το πιστόλι M17, το οποίο βασίζεται στο SIG P320 και έχει επιλεγεί ως ο νικητής του διαγωνισμού του συστήματος στρατιωτικών χειραποσκευών (MHS) του Στρατού των Η.Π.Α.

[custom:google-ads]

Κάθε SIG M17-Commemorative Edition φέρει συγκεκριμένο σειριακό αριθμό από M17-0001 έως M17-5000, και κάθε μοντέλο περιλαμβάνει το μοναδικό αναγνωριστικό του Στρατού (UID).

Επιπλέον, το πιστόλι έρχεται με την ίδια συσκευασία από χαρτόνι όπως παραδίδεται στις μονάδες του Στρατού, όπως το 101ο Αεροπορικό και το 3ο Σύνταγμα Ιππικού.

Η SIG υποστηρίζει ότι αυτά τα όπλα είναι σχεδόν πανομοιότυπα με το νέο πυροβόλο όπλο του Στρατού.

«Το γεγονός ότι ο Αμερικάνικος Στρατός επέλεξε το M17, έδωσε στο Sig Sauer P320 μία θέση στην ιστορία. Θεωρείται ως ένα από τα πιο ισχυρά πυροβόλα όπλα στον κόσμο, καθώς τίθεται στην υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Αμερικής που βρίσκονται σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο Tom Taylor, Διευθυντής Marketing και Διευθύνων Σύμβουλος της SIG.

«Το M17 είναι το αποκορύφωμα της σταθερής δέσμευσης της Sig Sauer για την παροχή στον στρατό μόνον των καλύτερων και της αποφασιστικότητάς μας να μην επαναπαυθούμε ποτέ.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι συλλέκτες και οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτή την ιστορία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Glock 26 Gen 5: Το νέο πιστόλι της Αμερικανικής Δίωξης Ναρκωτικών

Όσοι αποκτήσουν ένα M17-Commemorative Edition και το καταχωρήσουν, θα λάβουν ένα επίσημο πιστοποιητικό γνησιότητας και ένα αναμνηστικό κέρμα.

Και τα δύο έχουν σειριακούς αριθμούς που ταιριάζουν με το Μ17.

Η SIG αναφέρει ότι το M17-Commemorative είναι ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, με εσωτερικό μηχανισμό επίκρουσης, το οποίο συνοδεύεται από δύο 21άρες γεμιστήρες και μια 17άρα.

Έρχεται εξοπλισμένο με ολισθητήρα χρώματος coyote-tan από ανοξείδωτο χάλυβα με επικάλυψη PVD με την εγκοπή οπτικού συστήματος που ορίζεται στη σύμβαση MHS, χειριστήρια χρώματος coyote-tan, SIGLITE μπροστινό σκοπευτικό και αφαιρούμενη πλάκα οπίσθιου σκοπευτικού και τέλος λαβή χρώματος coyote-tan.

Η τιμή του M17 θα ανέρχεται στα 1.122 δολάρια και η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2018.

Την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία παρουσίασε το P320-M17, την εκδοχή του M17 για τους πολίτες.

Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο κοστίζει 768 δολάρια. Εκτός από όλα αυτά, η SIG προσφέρει μια συλλεκτική θήκη για το M17 σε τιμή 199 δολάρια.

Δείτε τις προδιαγραφές του M17-Commemorative Edition:

Συνολικό μήκος: 8 "

Μήκος κάννης: 4,7 "

Βάρος (συμπεριλαμβανομένης της 17αρας γεμιστήρας): 29,6 ουγκιές

Ύψος: 5.5 "

Πλάτος: 1,3 "

Απόσταση σκοπευτικών: 6,6 "

https://cdn.athlonoutdoors.com/wp-content/uploads/sites/8/2018/07/SIG-M17-Commemorative2.jpg

SIG p320-M17 pistol

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα  tactical-life.com

Επιμέλεια Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis