Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΣΚΟΑΝ
21:14 | 23/03/2024

Διπλή αποστολή την Κυριακή για τον Σκοπευτικό Όμιλο Αγίου Νικολάου, ο οποίος θα εκπροσωπηθεί σε αγώνα τόσο εντός, όσο και εκτός Κρήτης, το οποίο αποδεικνύει τη δυναμική που έχει αποκτήσει, κάτι πολύ σημαντικό, παίρνοντας μέρος τόσο σε μια περιφερειακή (Δ’ Ζώνη), αλλά και σε μια πανελλήνια διοργάνωση.

Συγκεκριμένα το σωματείο του Αγίου Νικολάου θα βρεθεί με μεγάλη αποστολή, στην οποία συμμετέχουν αρκετοί αθλητές-τριες οι οποίοι θέλουν να περάσουν στο αγωνιστικό κομμάτι της σκοποβολής, αφήνοντας αυτό της ευχαρίστηση, ενώ παράλληλα, χρησιμεύει και ως προετοιμασία για τους αθλητές-τριες οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, που είναι το κορυφαίο γεγονός του 2024, στον πρώτο πρωταθληματικό αγώνα του κυπέλλου Κρήτης από τους τέσσερις της διοργάνωσης που θα γίνει στα Χανιά με: Μαρίνα Περάκη, Μανόλη Βάρδα, Χρήστο Γεροκώστα, Δημήτρη Κονταξάκη, Δημήτρη Καλιατάκη, αλλά και τους πρωτοεμφανιζόμενους στην junior Μάνο Καλιατάκη και Γιάννη Μανιαδάκη και τους Σηφάκη Λεωνίδα, Φάνη Σηφάκη και Τζωρτζίνα Σηφάκη.

Διαβάστε επίσης

Ο ΣΚΟΑΝ μάλιστα έχει αναλάβει τη διοργάνωση του τρίτου αγώνα στις 2 Ιουνίου, ενώ οι άλλοι δύο έχουν προγραμματιστεί στη Λαμπινή Ρεθύμνου και ο τελευταίος στην Ανατολή Ιεράπετρας τον Ιούλιο. Πρόκειται άλλωστε για ένα άθλημα που διεξάγεται με όλες τις καιρικές συνθήκες, καθώς όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα αγώνες έχουν γίνει με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, βροχή κ.α., αλλά και μέσα στην «καρδιά» του καλοκαιριού, με υψηλές θερμοκρασίες και οι αθλητές-τριες ανάλογα με τις συνθήκες που προπονούνται να υπερτερούν. Μάλιστα, σε άλλες βόρειες χώρες, ακόμη και με χιόνια γίνονται κανονικά οι αγώνες με τους σκοπευτές-τριες να μην πτοούνται κάνοντας τις προσπάθειες τους και με γάντια.

Η δεύτερη αποστολή αφορά τους Δημήτρη Βεστάκη και Σάκη Βαρουχάκη, οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε αγώνα Level II για όπλα χειρός ο οποίος θα γίνει στη Σαλαμίνα με τις συμμετοχές να «αγγίζουν» τις διακόσιες. Μάλιστα, θα πάρουν μέρος και σε πρωταθληματικό αγώνα Level III στην Κόρινθο το επόμενο σαββατοκύριακο, στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου που είχε διεξαχθεί το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πλέον υπάρχει ένα γεμάτο πρόγραμμα με αγώνες υψηλού, επιπέδου ώστε να μπαίνουν οι αθλητές-τριες στο πνεύμα του ανταγωνισμού με απαιτητικές διοργανώσεις.

Μεταξύ αυτών ο πανελλήνιος αγώνας τριών όπλων στα τέλη Μαΐου στα Ιωάννινα όπου ο ΣΚΟΑΝ αναμένεται να εκπροσωπηθεί με δυναμική αποστολή, έχοντας πρωταγωνιστικές βλέψεις. Εκεί θα διεξαχθεί τέλη Ιουνίου και ο πανελλήνιος αγώνας όπλων χειρός, για πρώτη φορά μάλιστα στην Ελλάδα με καραμπίνα, αλλά με διάμετρο πιστολιού.

Πηγή:  anatolh.com

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis