Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:11 | 28/09/2020

Αναφορικά με το ζήτημα της υποστελέχωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής, την 25.9.20 και μεσημβρινές ώρες αντιπροσωπεία της ΑΝ.Α.Σ.Α αποτελούμενης απο τον Γραμματέα ΔΣ Π..Ο.ΑΣ.Υ και επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α Συνδρεβέλη Χρήστος , τον Οργανωτικό γραμματέα  της ΕΑΥΝ/ΑΑ και αντιπρόσωπο ΠΟΑΣΥ Αλυμάρα Βασίλειο ,τον Αν/τη Γ.Γ της ΕΑΥΝ/ΑΑ και Αντιπρόσωπο ΠΟΑΣΥ  Χανή Γεώργιο, καθώς και τους Αντιπροσώπους της ΠΟΑΣΥ  και μέλη της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.ΑΣ.Α)  : Πλαφουντζής Γεώργιος ,Χατζησιώμος Χρήστος ,Κασκάλης Κασσιανός , Χανιώτης Ηλίας, Τσακανίκας Κωνσταντίνος, Νικολακόπουλος Αλέξανδρος ,Δημητρίου Ιωάννης ,Τρακάλας Αντώνιος, Κατσαμάκας  Θωμάς  και Καπελίδης Κωνσταντίνος ,πραγματοποίησαν συνάντηση με τον βουλευτή ΚΑΛΛΙΑΝΟ Γιάννη , όπου και εκθέσανε με σαφήνεια την διαμορφωθείσα κατάσταση στις υπηρεσίες της ΔΑΝ/ΑΑ, σχετικά με την έλλειψη προσωπικού.

Σήμερα 28.9.2020 μετά από επικοινωνία του Γραμματέα ΔΣ ΠΟΑΣΥ Συνδρεβέλη Χρήστο με τον Βουλευτή κ. ΚΑΛΛΙΑΝΟ Γιάννη πληφορηθήκαμε ότι  κατατέθηκε στην Βουλή Ερώτησή του αναφορικά με όλα τα ζητήματα που εκθέσαμε, αλλά και καταγγείλαμε δημόσια.

Αναμένουμε την απάντηση του Αρμόδιου Υπουργού!!

Ευχαριστούμε τον Βουλευτή κ. ΚΑΛΛΙΑΝΟ για την άμεση ανταπόκριση στα ζητήματα που του εκθέσαμε .Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας !!!!

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis