Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
17:59 | 14/07/2023

 To κείμενο που ακολουθεί εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr από αστυνομικό - αναγνώστη μας:

"Η αναγνώριση των πρόσθετων πτυχίων ΑΕΙ εκτός του ότι αποτελεί ένα νόμιμο δικαίωμα των αστυνομικών, αποτελεί και ένα εργαλείο προόδου που προσφέρει προστιθέμενη αξία στα στελέχη της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

Οι απόφοιτοι των αστυνομικών σχολών ( τις οποίες με υπερηφάνεια ανακοίνωσε η ΠΟΑΣΥ ότι αναβάθμισε) που αποκτούν αυτά τα πτυχία ενθαρρύνονται να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και να εξελίξουν τις δεξιότητες τους.

Ταυτόχρονα διευκολύνει την επαγγελματική εξέλιξη των αστυνομικών και αυξάνει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες.

Οι αστυνομικοί μπορούν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που αποκτούν για να επιλύσουν περίπλοκα προβλήματα και να βελτιώσουν την επικοινωνία με τους πολίτες.

Τέλος, η αναγνώριση των πρόσθετων πτυχίων ΑΕΙ στην αστυνομία είναι ένας τρόπος όχι μόνο να ενισχύσει η πολιτεία τις οικονομικές απολαβές των αστυνομικών αλλά και ένας τρόπος να επιβεβαιωθεί η αξία των στελεχών της και να αναγνωριστεί η σπουδαιότητα της συνεχούς εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης στην αστυνομική δράση.

Αυτό θα ενθάρρυνε τους αστυνομικούς να συνεχίζουν να εκπαιδεύονται και να βελτιώνονται στο επάγγελμά τους, προσφέροντας έτσι μια πιο αποτελεσματική και οργανωμένη αστυνομική προστασία στους πολίτες."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis