Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
easy education
12:43 | 29/11/2023

Η οικονομική εγκληματικότητα αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή προκλήσεων για την σύγχρονη κοινωνία μας. Αν και όλοι έχουμε ακούσει για κλοπές, απάτες και διαφθορά, ελάχιστοι γνωρίζουν την πλήρη έκταση και τις επιπτώσεις αυτού του φαινομένου. Αλλά τι γίνεται αν θέλετε να αποκαλύψετε τα μυστικά της υπόκρυπτης πλευράς της οικονομίας και να επενδύσετε στη γνώση που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να αντιμετωπίσετε αυτήν την πρόκληση; Η απάντηση βρίσκεται στο Παντείο Πανεπιστήμιο ΚΕΔΙΒΙΜ.

Το Παντείο Πανεπιστήμιο ΚΕΔΙΒΙΜ προσφέρει ένα μοριοδοτούμενο σεμινάριο με τίτλο "Οικονομική Εγκληματικότητα" που αποτελεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που στοχεύει στο να φέρει στο φως τα μυστικά αυτής της σκοτεινής πλευράς της οικονομίας. Μέσω αυτού του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα κύρια είδη οικονομικής εγκληματικότητας, να εξερευνήσουν τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη και τη δίωξη της οικονομικής εγκληματικότητας και να αναλάβουν δράση ενάντια σε αυτήν την απειλή.

Διαβάστε επίσης

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ

25% έκπτωση σε: Δημόσιους Υπαλλήλους, ανέργους και σε Άτομα με Αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας 50% και πάνω.

50% σε αποφοίτους του Παντείου Πανεπιστημίου

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΩΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το σεμινάριο καλύπτει μια ευρεία γκάμα θεμάτων σχετικά με την οικονομική εγκληματικότητα. Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τα είδη οικονομικής εγκληματικότητας, όπως η απάτη, η διαφθορά, η λαθρεμπορία και η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Θα μάθουν τις σύγχρονες τάσεις και τις εξελίξεις στον τομέα της οικονομικής εγκληματικότητας και θα εξετάσουν πρακτικές προληπτικές και ανιχνευτικές μεθόδους. Επιπλέον, θα αναλύσουν τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τη δίωξη της οικονομικής εγκληματικότητας και θα εξετάσουν πρακτικά παραδείγματα από πραγματικές περιπτώσεις.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες αστυνομικούς, ιδιωτικούς ντετέκτιβ, δικηγόρους, δημοσιογράφους , εκπαιδευτικούς, φοιτητές και άτομα που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στον τομέα της οικονομικής εγκληματικότητας. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους εξοπλίσουν για την καταπολέμηση αυτής της απειλής.

Η οικονομική εγκληματικότητα αποτελεί μια πραγματικότητα που επηρεάζει την κοινωνία μας. Το Παντείο Πανεπιστήμιο ΚΕΔΙΒΙΜ προσφέρει ένα μοριοδοτούμενο σεμινάριο που θα σας επιτρέψει να αποκαλύψετε τα μυστικά αυτής της σκοτεινής πλευράς της οικονομίας. Με τη βοήθεια ειδικών στον τομέα και πρακτικών παραδειγμάτων, θα εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα εργαλεία για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την οικονομική εγκληματικότητα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να επενδύσετε στη γνώση και να γίνετε ειδικός στον αγώνα κατά της οικονομικής εγκληματικότητας.

Επενδύστε στη γνώση και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την οικονομική εγκληματικότητα με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 210 300 97 03

(help desk 10:00 πμ - 6:00 μμ)

E-mail: [email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis