Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100pol
20:32 | 14/09/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Χανίων:

Διαβάσαμε σε ιστοσελίδες της πόλης μας ανακοίνωση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών και έτερη του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, οι οποίες αναφέρουν «παράνομη κράτηση» δικαστικής λειτουργού.

    Πόσο «παράνομη κράτηση» μπορεί να υφίσταται όταν η δικαστική λειτουργός δε μετέβηκε ποτέ στα κρατητήρια ή δε περιορίστηκε σε κάποιο γραφείο αλλά ελεύθερα μετέβαινε από το προαύλιο στο εσωτερικό του Αστυνομικού Μεγάρου κατά βούληση της.

   Επίσης μια απορία που μας δημιουργείται είναι γιατί δεν αναφέρθηκε άμεσα την ίδια εκείνη μέρα όταν δόθηκε ένορκη κατάθεση στον αξιωματικό υπηρεσίας, στου οποίου τα λεγόμενα έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, αλλά μετά από 10 ημέρες μέσα από ανακοινώσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων;

   Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε ότι οι συνάδελφοι μας δεδομένων των συνθηκών, δουλεύουν σε απόλυτο βαθμό επαγγελματικά και γι αυτό απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης των πολιτών των Χανίων.

    Στο πνεύμα αυτό η Ένωσή μας προστατεύει τα μέλη της και εάν υφίστανται πραγματικές και τεκμηριωμένες αυθαιρεσίες αυτές εκδικάζονται μέσα από συγκεκριμένες ποινικές και πειθαρχικές διαδικασίες και όχι μέσα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης…                             

Για το Δ.Σ.

                  Ο

            Πρόεδρος

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

          6972871787

                     Ο

        Γενικός Γραμματέας

    ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ Χρήστος

             6907158154

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis