Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:59 | 03/08/2023

 Ανακοινωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Δυτικής Αττικής με τίτλο "Δικαίωμα στο αγαθό της ασφαλείας έχουν όλοι! Η επίσημη πολιτεία το πιστεύει;;;" - Δείτε τι επισημαίνει:

 Για άλλη μια φορά η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έδειξε την αδιαφορία της για την Δυτική Αττική και τους αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί αλλά ακόμα περισσότερο για τους μη προνομιούχους κατοίκους της… Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς όταν μόλις πριν δέκα ημέρες να έφυγε από την ζωή ο άτυχος σεκιούριτι που δέχτηκε επίθεση στον Ασπρόπυργο και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα να τραυματίστηκε βαρύτατα από αδέσποτη σφαίρα κάτοικος που έπινε τον καφέ του στο μπαλκόνι του σπιτιού του στα Άνω Λιόσια, αλλά και την προχθεσινή ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού, η ηγεσία της Αστυνομίας με απόφασή της να τοποθετεί μόνο 9 νεοεξερχόμενους από την σχολή Αξιωματικούς στις Υπηρεσίες τάξης της περιοχής για να συμβάλλουν στην αστυνόμευσή της.

Διαβάστε επίσης

    Είναι εις γνώση μας ότι στην Δυτική Αττική δεν κατοικούν όπως σε άλλες περιοχές η ελίτ, οι εφοπλιστές και οι μεγαλοσχήμονες του τόπου αλλά πιστεύαμε ότι η ασφάλεια, η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των κατοίκων της περιοχής θα είχε μεγαλύτερη αξία για την πολιτεία και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας..

    Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν είμαστε θιασώτες του «όπου φτωχός και η μοίρα του» και πιστεύουμε ότι δικαίωμα στο αγαθό της ασφαλείας έχουν όλοι. Η επίσημη πολιτεία το πιστεύει;;;

Με εκτίμηση,

  Για το Δ.Σ.

-Ο-

Πρόεδρος

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

-Ο-

Αν. Γεν. Γραμματέας

ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ Ηλίας

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis