Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:59 | 25/11/2023

Η Ένωση Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

Η θρυαλλίδα των αποκαλύψεων και εξελίξεων στην υπόθεση του Σύριου  «Βιαστή των Εξαρχείων», ανατρέπει πλήρως τα των ευθυνών των πολιτειακών προσώπων και οργάνων. Η πομπώδης «καρατόμηση» του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, αποδείχτηκε ότι εκτός από άδικη, ήταν η μεγάλη αφορμή να καταλογιστούν «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι», για τα οποία αριθμός «ουκ εστίν».

Διαβάστε επίσης

Ξεκινώντας από τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Αρ. 182 παρ1 του Π.Κ με τον Ν. 4619/19 & Ν.4620/19, τις αποφάσεις δύο (2) Δικαστικών Συμβουλίων, την απίθανη κατάσταση που ισχύει στο Κ.Υ.Τ Μαλακάσας, την τριτοκοσμική λειτουργία των Τ.Α λόγω παντελούς  έλλειψης Προσωπικού, επιχειρείται εκ του πλαγίου να αποδοθεί πλημμέλεια στον διοικητή του Τ.Α Ωρωπού, αστυνομικό με περγαμηνές και απολύτως εργατικό και ευσυνείδητο, ότι δήθεν ολιγώρησε το Τ.Α να αποστείλει σχετικά στοιχεία για να προχωρήσει το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών μετά από εισήγηση του αρμοδίου Εισαγγελέα, σε ανάκληση της προδικαστικής του απόλυσης «εφ’ όρων» από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Γρεβενών.

Τελικά καθημερινά, όλα τίθενται στις αληθινές τους διαστάσεις και είναι βέβαιο ότι η σχετική διαταχθείσα Π.Δ.Ε., θα αναδείξει πλήρως τις ευθύνες άλλων προσώπων, καθώς και την νομοθετική ανεπάρκεια για τα σχετικά θέματα.

Η πολιτεία είναι οργανωμένο σύνολο δράσεων των πολιτειακών παραγόντων, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, οι οποίοι οφείλουν να είναι δίκαιοι, γνωστοί και βέβαιοι  και προπάντων σύγχρονοι.

 Η «καταιγίδα» των σχετικών δημοσιευμάτων, πιστοποιούν «του λόγου το αληθές» και θέλουμε, να πιστεύουμε ότι θα αναδείξουν όλες τις σχετικές αδυναμίες. Έως τότε όμως οφείλεται για λόγους στοιχειώδους δικαιοσύνης να μην χρησιμοποιούνται τεχνηέντως οι εργαζόμενοι και δοκιμαζόμενοι αστυνομικοί ως εξιλαστήρια θύματα.

Δείτε ακόμα στο Policenet.gr:  Αυτή θα είναι πλέον η νέα στολή παραλλαγής των Ενόπλων Δυνάμεων - Φωτογραφίες

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis