Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100pol
18:23 | 02/09/2023

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, αποφάσισε να συμμετάσχει στην Πανελλαδική Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη (Λευκό Πύργο και ακολούθως σε μαζική πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης).

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι

Τα εγκαίνια της 87ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, ελπίζουμε να μην αποτελέσουν αντίγραφο όλων των προηγούμενων εκθέσεων.

Οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις αυτή τη φορά, ελπίζουμε να ολοκληρωθούν με την

Α Ν Α Γ Ν Ω Ρ Ι Σ Η   Τ Ο Υ   Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Υ  Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ο Σ.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ την Κυβέρνηση, να αποδεχτεί το σύνολο των δίκαιων αιτημάτων μας,

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Κυβέρνηση, να αντιληφθεί επιτέλους ότι η Ελληνική Αστυνομία και ο Έλληνας - Ελληνίδα Αστυνομικός, έχουν βάναυσα πληγωθεί από τις πολυετείς περικοπές δαπανών,

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ την άμεση βελτίωση των εργασιακών μας συνθηκών, την πλήρη εφαρμογή της εργατικής Νομοθεσίας, την αναβάθμιση της εκπαίδευσης, τη διαμόρφωση ενός νέου ειδικού μισθολογίου, την αναβάθμιση και κάλυψη των ελλιπών μέσων και υλικοτεχικού εξοπλισμού, την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων με νέες προσλήψεις Αστυνομικών ώστε να εκλείψει η υποστελέχωση των Υπηρεσιών, τον μοναδικό τρόπο πρόσληψης Αστυνομικών μέσω του αδιάβλητου θεσμού των Πανελληνίων εξετάσεων, την διασφάλιση της καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων και επιτέλους την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός μας.

Οι νέοι Κυβερνώντες οφείλουν να κάνουν πράξη τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και πρωτίστως να μην ακολουθήσουν την πεπατημένη των προηγούμενων.

Ως εκ τούτου, επιβάλλεται η δυναμική παρουσία όλων μας στην Πανελλαδική Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη στο Λευκό Πύργο.

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι

Όλοι μαζί θα ενώσουμε τις φωνές μας, αντιμέτωποι με τη ζοφερή εργασιακή και οικονομική πραγματικότητα, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς!

Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ….ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ…. ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023  ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΤΗΛ. 6974923202

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος

ΤΗΛ. 6976674767

-Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας.

-Ώρα αναχώρησης: 14:30, με λεωφορείο έμπροσθεν της έδρας της Δ.Α. Τρικάλων.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis