Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΔΙ.ΑΣ.
07:59 | 02/01/2024

Άνδρες της ομάδας Δίας Μεγάρων έσωσαν την τελευταία στιγμή γυναίκα που, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησε να αυτοκτονήσει, έχοντας σαφή πρόθεση να πέσει στο κενό από την αερογέφυρα Πάχης, την πρώτη μέρα του νέου έτους (01/01/2024) πρωινές ώρες, περίπου 08:45.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολίτης ειδοποίησε άμεσα το Κέντρο Άμεσης Δράσης, το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε την ομάδα Δίας Μεγάρων για να μεταβεί στο σημείο.

Διαβάστε επίσης

Το σήμα του Κέντρου έκανε λόγο για γυναίκα η οποία έχει περάσει τα κιγκλιδώματα ασφαλείας της αερογέφυρας απειλώντας να αυτοκτονήσει και με φανερή πρόθεση να πέσει στο κενό.

Άμεσα και ακαριαία η ομάδα Δίας Μεγάρων έφτασε στο σημείο δίνοντας εντολή στο Κέντρο Άμεσης Δράσης να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου (Ολυμπία οδός) και να ενημερωθεί άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι άνδρες της ομάδας Δίας Μεγάρων χωρίς να χάσουν χρόνο προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη γυναίκα σε απόσταση ασφαλείας και να την μεταπείσουν να μετακινηθεί σε ασφαλές σημείο δημιουργώντας ένα φιλικό δίαυλο επικοινωνίας.

Και αφού κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της γυναίκας απασχολώντας την και αποσπώντας την προσοχή της χρησιμοποιώντας μεθόδους που έχουν μάθει κατά την εκπαίδευσή τους, με ταχείες και άμεσες κινήσεις δύο άνδρες της ομάδας Δίας πλησίασαν τη γυναίκα από πίσω σε απόσταση αναπνοής και αιφνιδιάζοντάς την, με κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητά τους, κατάφεραν να την αρπάξουν από τα χέρια και το άνω μέρος του σώματος και να τη μεταφέρουν, την τελευταία στιγμή, από τη μέσα μεριά των κιγκλιδωμάτων ασφαλείας όπου και την ακινητοποίησαν.

Η γυναίκα τελικώς μεταφέρθηκε από τους άνδρες της ομάδας Δίας Μεγάρων στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι οι οποίοι οδήγησαν τη γυναίκα σε αυτήν την ενέργεια.

megaratv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis