Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αντετοκούνμπο
15:00 | 23/01/2024

Στην τρίτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην Ιστορία των Μπακς ανέβηκε ο Κρις Μίντλετον μετά τους 26 πόντους που σημείωσε στη νίκη επί των Πίστονς με 122-113. 

Ο Μίντλετον έφτασε τους 12.012 πόντους και ανέβηκε τρίτος ξεπερνώντας τον Γκλεν Ρόμπινσον (12.010).

Διαβάστε επίσης

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απένειμε τα εύσημα στον συμπαίκτη του και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιτυχία του. 

Συγκεκριμένα ο «Giannis» είπε τα εξής:

«Είναι μεγάλο προνόμιο να είσαι ο τρίτος όλων των εποχών για τους Μπακς. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις εκεί. Ελπίζω όταν τελειώσουμε τις καριέρες μας να καταφέρουμε να κρατήσουμε όλα τα ρεκόρ.

Σέβομαι πολύ αυτόν τον τύπο. Αν έχετε παρακολουθήσει στενά το ταξίδι του τότε έχετε δει πόσο σκληρά έχει δουλέψει. Κάθε χρόνο επιστρέφει καλύτερος. Έχει δώσει τα πάντα για το παιχνίδι, λατρεύει το παιχνίδι, έχει δεσμευτεί στο παιχνίδι. Έχουμε αγωνιστεί μαζί σε 715 με 720 παιχνίδια. Λογικά θα παίξουμε 1000 παιχνίδια μαζί. Ο ένας πιέζει τον άλλο, κοιτάξτε που είμαστε τώρα 11 χρόνια μετά και πού θα είμαστε όταν σταματήσουμε.

Πρέπει να δώσω τα εύσημα στον Κρις. Νομίζω ότι δεν έχει ακόμα το ρεκόρ στα κλεψίματα, είναι τρίτος και εγώ δεύτερος; Δεν θα το πάρει αυτό, δεν του δίνω. Όχι αστειεύομαι. Μπορεί να έχει όλα τα ρεκόρ. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ακόμα εδώ για να τον δω να σπάει ρεκόρ. Όχι τα δικά μου όμως.

Είναι φοβερό να βλέπεις από την πρώτη ημέρα που άρχισα προπονήσεις παλεύοντας για μερικά λεπτά με τον Λάρι Ντρου. Αυτός στη δεύτερη σεζόν του και εγώ στην πρώτη, εγώ είμαι σαν τον Αντρέ Τζάκσον Τζ. και εκείνος σαν τον Μαρτζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να παραμένουμε ταπεινοί και να κάνουμε ότι είναι σωστό για την ομάδα και τους νεαρούς παίκτες. Να είμαστε το σωστό παράδειγμα, το σωστό μοντέλο για αυτούς».

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis