Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
dhmotikh astynomia_ιντιμε
14:41 | 28/11/2023

Αλλάζει χέρια η Δημοτική Αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης από την 1η Ιανουαρίου όταν και θα αναλάβει τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Αγγελούδης, ωστόσο επικεφαλής της θα είναι και πάλι αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ηνία της Δημοτικής Αστυνομίας θα αναλάβει ο εν αποστρατεία αστυνομικός και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσιαπακίδης.

Διαβάστε επίσης

Τη σκυτάλη θα του παραδώσει, από τη διοίκηση Ζέρβα, ο Δημήτρης Δαγκλής, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, ο οποίος είναι και εν ενεργεία αστυνομικός.

Σήμερα οι δύο τους είχαν την πρώτη τους συνάντηση -σε πολύ καλό κλίμα- στο στρατηγείο της Δημοτικής Αστυνομίας που βρίσκεται μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δαγκλής ενημέρωσε για όλα τα θέματα τον κ. Τσιαπακίδη και συγκεκριμένα για το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας που αυτή τη στιγμή απαριθμεί 74 δημοτικούς αστυνομικούς, τον εξοπλισμό και τα οχήματα που διαθέτει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Υπήρξε ενημέρωση και για τις αρμοδιότητες που έχει η Δημοτική Αστυνομία αλλά και για τις αλλαγές που έρχονται με τη νέα χρονιά, καθώς αναμένεται να προστεθούν στο δυναμικό του Σώματος άλλα περίπου 80 άτομα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, εκτός από τη Δημοτική Αστυνομία το χαρτοφυλάκιο που αναμένεται να αναλάβει ο κ. Τσιαπακίδης είναι αυτό της Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και ΚΕΠ, που σήμερα -επί διοίκησης Ζέρβα- κατέχει ο Χάρης Αηδονόπουλος. Μάλιστα, ο κ. Τσιαπακίδης είχε συνάντηση και με τον κ. Αηδονόπουλο, προκειμένου να έχει μια αναλυτική εικόνα έως ότου αναλάβει καθήκοντα.

Πηγή: voria.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis