Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
5
18:39 | 30/09/2023

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, εξιχνιάστηκε πλήρως υπόθεση αρπαγής αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου 2023 σε περιοχή της Αργυρούπολης Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι, για την υπόθεση είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης σε βάρος τριών αλλοδαπών, δυνάμει των οποίων ο ένας συνελήφθη την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 σε περιοχή της Κερατέας.

Διαβάστε επίσης

 Από τις συνεχιζόμενες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β), εντοπίστηκε, βραδινές ώρες της Τετάρτης, 27 Σεπτεμβρίου 2023, ο δεύτερος κατηγορούμενος, κινούμενος με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας και συνελήφθη.

Ακολούθησαν περαιτέρω έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου 2023, σε περιοχή του Παλαιού Φαλήρου εντός οχήματος και ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος επίσης συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Σε σωματικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, και σε έρευνες στα ανωτέρω οχήματα, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -1.915- ευρώ, -3- κινητά τηλέφωνα, κλειδιά οικιών, κλειδιά έτερου οχήματος και πλήθος πακέτων τηλεφωνικών συνδέσεων.

Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis