Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:19 | 23/09/2023

Αποδομήθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγαρέων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συμμορία που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές από οικίες στην περιοχή των Μεγάρων.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 20-9-2023 στα Μέγαρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φυλής 19χρονος ημεδαπός, ως μέλος συμμορίας που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και βία κατά υπαλλήλων. Έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται -3- συνεργοί του.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 20-9-2023 ο 19χρονος εισήλθε σε οικία στα Μέγαρα, αφαίρεσε κουτί περιέχον χρυσαφικά και διέφυγε με αυτοκίνητο.

Λίγο αργότερα, κληθέντες αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και παρά την αντίσταση που προέβαλε ο 19χρονος οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν.

Κατά τον λεπτομερή έλεγχο, εντός του οχήματος βρέθηκαν τα χρυσαφικά που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Κατά τη χαρτογράφηση της εγκληματικής τους δράσης, προέκυψε ότι ο 19χρονος από κοινού με τους συνεργούς του, κινούμενοι με όχημα προσέγγιζαν οικίες και αφού αποκτούσαν πρόσβαση στο εσωτερικό τους εντόπιζαν τιμαλφή, τα οποία τοποθετούσαν εντός μαξιλαροθήκης και διέφευγαν.

Προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό τους, στάθμευαν σε κοντινό σημείο το επιχειρησιακό τους  αυτοκίνητο και μετέβαιναν στις οικίες-στόχους με πατίνια και ποδήλατα, ενώ κάποιος ήταν επιφορτισμένος με το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Από τη μέχρι στιγμή προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί επιπλέον -2- περιπτώσεις κλοπών από οικίες στη Νέα Πέραμο και στα Μέγαρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις συνεχίζεται.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis