Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:29 | 30/04/2024

Δύο (2) ανώτεροι Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος αποφοίτησαν από τη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα στις σπουδές της Στρατηγικής και Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας, απένειμε σε επίσημη τελετήο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος

Στην 27η εκπαιδευτική σειρά  2023 – 2024 φοίτησαν σαράντα (40) σπουδαστές και συγκεκριμένα, ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής και Κυπριακής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και ανώτεροι υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Την τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ανωτάτων Αξιωματικών και εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Αθανάσιος Χατζόπουλος και ως εκπρόσωπος του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ο Αρχιπύραρχος Γεώργιος Αλικάκος.

Η συγκεκριμένη Σχολή, έχει διάρκεια οκτώ (8) μηνών και αποστολή της είναι η μετεκπαίδευση και επιμόρφωση, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, των ανώτερων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, του Πυροσβεστικού Σώματος και των Πολιτικών Υπαλλήλων Υπουργείων και Υπηρεσιών του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, σε θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική και την πολιτική εθνικής ασφάλειας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis