Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
police
21:03 | 06/12/2023

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 28χρονος πασίγνωστος τράπερ, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν μέλος σπείρας που ανατίναζε ATM με λεία πάνω από 700.000 ευρώ αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών.

 

Διαβάστε επίσης

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν, μετά την απολογία τους, ο γνωστός τράπερ και οι δύο συγκατηγορούμενοι του που συνελήφθησαν για συμμετοχή στη σπείρα που ρήμαζε ΑΤΜ και φέρεται να είχε λεία άνω των 710.000 ευρώ.

Τι αποδέχεται και τι όχι

Ο γνωστός τράπερ παραδέχθηκε στην ανακρίτρια τη συμμετοχή του μόνο σε μία κλοπή ΑΤΜ.

Αυτή στην Ερμιόνη, λίγο πριν τη σύλληψη του.

«Δηλώνω ότι αποδέχομαι την εμπλοκή μου στην περίπτωση της διάρρηξης του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Ερμιόνη την 02/12/2023 και αρνούμαι κατηγορηματικά την συμμετοχή μου με οιονδήποτε τρόπο στις υπόλοιπες πράξεις όπως αυτές περιγράφονται στο κατηγορητήριο».

«Προσκομίστηκαν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι δεν έχει καμία εμπλοκή σε καμία άλλη πράξη πέρα από αυτή που αφορά την τελευταία κλοπή στο ΑΤΜ», δήλωσε η δικηγόρος του Βάσω Πανταζή.

Ωστόσο, ο 28χρονος ζήτησε συγγνώμη αν και είναι η δεύτερη φορά που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, τονίζοντας:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το κοινωνικό σύνολο για την αξιόποινη συμπεριφορά μου και είμαι διατεθειμένος να υποστώ τις συνέπειες των πράξεων μου στο μέτρο και στο βαθμό όμως της πραγματικής μου εμπλοκής».

«Δεν έχω καμία σχέση με την απόπειρα ανθρωποκτονίας»

Κατηγορηματικά, επίσης, αρνήθηκε πως συμμετείχε στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών στο Αίγιο, υποστηρίζοντας ότι εκείνη την ημέρα και ώρα βρισκόταν στο σπίτι του και συνομιλούσε με το γιο του, προσκομίζοντας και σχετική φωτογραφία από το κινητό του.

«Αποδείξαμε στην κυρία ανακρίτρια και στον κ. εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων ότι δεν ήταν καν παρών στην περιοχή», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Για τις υπόλοιπες πράξεις που του αποδίδονται αρνήθηκε κάθε εμπλοκή.

Και στους τρεις κατηγορούμενους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνολικά οκτώ κλοπές ΑΤΜ με τις δύο εξ αυτών, σε Εύβοια και Κορινθία, να προστίθενται σήμερα στο κατηγορητήριο καθώς τις παραδέχθηκε ένας εκ των συγκατηγορουμένων του τράπερ.

Πηγή:  megatv.com

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis