Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 05/01/2024

Δεν πρόλαβε να χαρεί την βόλτα του στο χωριό ο συνταξιούχος αστυνομικός αφού ανάβοντας το τζάκι, η καμινάδα λαμπάδιασε, η φωτιά ξέφυγε και όλο το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες. Σαν να μην έφτανε αυτό, η φωτιά εξαπλώθηκε και το διπλανό σπίτι που ανήκει στην οικογένεια του αδελφού του…

Διαβάστε επίσης

Ολα ξεκίνησαν όταν ο συνταξιούχος αστυνομικός που ζει μόνιμα με την οικογένεια του στη Λιβαδειά, αποφάσισε να ανέβει μια βόλτα στο χωριό καταγωγής του, στο Πίτσι Δυτικής Φθιώτιδας, για να φροντίσει το σπίτι που μάλιστα πρόσφατα είχε ανακαινίσει.

Οταν όμως βράδιασε και άναψε το τζάκι, άρχισαν να βγαίνουν καπνοί, πνίγοντας κυριολεκτικά το εσωτερικό του σπιτιού. Ανέβηκε στην σκεπή για να δει μήπως συμβαίνει κάτι στην καμινάδα, όπου όμως δεν φαίνονταν κάτι ανησυχητικό.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως άρχισαν να ξεπηδούν φλόγες οι οποίες λόγω του αέρα δεν άργησαν να θεριέψουν και να κυκλώσουν το δικό του σπίτι αλλά και στην διπλανή κατοικία που ανήκει στον ανιψιό του, επίσης αστυνομικό.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png

Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και συγχωριανοί έτρεξαν να βοηθήσουν όμως οι δυνατοί άνεμοι, καθυστερούσαν την αγωνιώδη προσπάθεια για την κατάσβεση της φωτιάς.

Να σημειωθεί ότι η σκεπή ήταν πρόσφατα ανακαινισμένη όπως και η καμινάδα, με τους γνωρίζοντες να λένε πως μια κακοτεχνία στην κατασκευή, στάθηκε αιτία του κακού.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png

Η σημερινή ημέρα βρίσκει τον άτυχο συνταξιούχο να μην μπορεί ακόμα να πιστέψει την χθεσινή καταστροφή και τους συγγενείς και φίλους του, να εκφράζουν την λύπη τους αλλά και την συμπαράσταση τους, δηλώνοντας ότι όλοι μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ότι χρειαστεί, για να γίνουν όλα από την αρχή…

lamianow.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis