Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ
10:13 | 22/11/2023

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τις πρώτες πρωινές ώρες της 21-11-2023, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 24χρονος και 20χρονος, για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Οι συγκεκριμένοι δράστες κινούμενοι με μοτοσυκλέτα, διέρρηξαν αρχικά κεντρική είσοδο πολυκατοικίας και στη συνέχεια εισήλθαν σε κατάστημα και γραφεία, ευρισκόμενα εντός αυτής, και αφού ερεύνησαν τους χώρους, διέφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Διαβάστε επίσης

Λίγο αργότερα, κατά τον ίδιο τρόπο διέρρηξαν επιπλέον δύο καταστήματα, ενώ κατά την προσπάθεια διαφυγής τους από ιατρείο στο οποίο είχαν εισέλθει, ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 24χρονου εκκρεμεί απόφαση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Αποδέσμευση αστυνομικών από φυλάξεις - Η απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis