Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:23 | 10/02/2024

Τέτοιοι ένστολοι κοσμούν την ΕΛ.ΑΣ. και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση

Σε μια πρωτοφανή κίνηση, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση προέβη ένας αστυνομικός από τη Βέροια. Ακόμα και οι ίδιοι οι αγρότες που βρισκόντουσαν στο μπλόκο, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν με τα μάτια τους!

Διαβάστε επίσης

 

 

1

Σύμφωνα με πληροφορίες του  veriotis.gr, πριν από λίγες ημέρες, η Διμοιρία Υποστήριξης Ημαθίας διατάχθηκε να μεταβεί στην Θεσσαλία, προκειμένου να ενισχύσει το έργο των αστυνομικών υπηρεσιών στις κινητοποιήσεις των αγροτών. 
 
Μετά από πολύωρη υπηρεσία, τα μέτρα τάξης ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, με τους αστυνομικούς να ετοιμάζονται προς αποχώρηση. Η συγκεκριμένη Διμοιρία έπρεπε να επιστρέψει και πάλι στη Βέροια, διανύοντας ένα ταξίδι τριών ωρών.
1
Μετά το τέλος της βάρδιας και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το λεωφορείο, ο Αρχιφύλακας Κωνσταντίνος Βιαστικόπουλος, έβγαλε την εξάρτησή του και πρόσφερε εθελοντικά τη βοήθεια του στους τοπικούς αγρότες για το καθαρισμό του χώρου συγκέντρωσης. Πήρε δύο μεγάλες σακούλες, φόρεσε γάντια και άρχισε να μαζεύει τα σκουπίδια από τον δρόμο.
 
Τι κι αν βρισκόταν για αρκετές ώρες μάχιμος στο μπλόκο της Καρδίτσας, φορώντας πλήρη εξοπλισμό (ασπίδα, κράνος, επικαλαμίδες, αλεξίσφαιρο κ.α.), εκείνος είχε ως κύριο μέλημα να καθαρίσει τον χώρο και όχι το πότε θα σχολάσει. Πραγματικά, τέτοιες συμπεριφορές κοσμούν το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας!
 
Πηγή: veriotis.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis