Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
εκπαιδευση Intime
09:59 | 18/11/2023

Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για το ενημερωτικό σας έργο.

Ακούω αυτές τις ημέρες για ανεπαρκή εκπαίδευση των Αστυνομικών. Πάντα τα ίδια ακούγονται όταν κάποιο περιστατικό έχει άσχημη κατάληξη.

Διαβάστε επίσης

Οφείλετε όμως να ενημερώσετε του αναγνώστες σας για το εξής:

Η εκπαίδευση των αστυνομικών υστερεί γιατί είμαστε "τσιγκούνιδες", αλλά αυτό δεν το λέει κανεις...

Και εξηγούμε:

α. Σε σοβαρές αστυνομίες υπάρχουν πολλά σκοπευτήρια για καθημερινή εξάσκηση. Εδώ όμως τσιγκουνευόμαστε τα χρήματα για τετοιες υποδομές.

β. Στο εξωτερικό οι μάχιμες υπηρεσίες διαθέτουν το 1/3 των υπηρεσιακών ωρών σε εκπαιδεύσεις συντήρησης. Εδώ αυτο το θεωρούμε πολυτέλεια ή ανέφικτο.

γ. Μήπως εκτός από τη συχνότητα των εκπαιδεύσεων θα πρέπει να δούμε και το θέμα των υλικών; Νομίζω πως είναι αδύνατο να πετύχεις το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με ένα ή δύο κουτάκια των 50 φυσιγγίων. 

δ. Τέλος να δούμε και τα "μικρά" γράμματα με την μεγαλύτερη αξία. Η εκπαίδευση προϋποθέτει το στέλεχος που καλείται να τη λάβει να μην είναι "πεινασμένο" (δηλαδη να επαρκεί ο μισθός του), να έχει εξασφαλίσει τις βασικές ανάγκες των παιδιών του και να είναι ξεκούραστος (δηλαδή να μην έχει δεκάδες οφειλόμενα ρεπό).

Σε απλά ελληνικά, η εκπαίδευση όπως και η διαχείριση του περιστατικού χρειάζεται διαύγεια και αυτό ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.

Σας ευχαριστώ και ελπίζω να φιλοξενήσετε στην ιστοσελίδα σας την άποψη μου, γιατί εκφράζω την κοινή αντίληψη αρκετών ακόμα μάχιμων συναδέλφων"

Η ανωτέρω επιστολή εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr από αναγνώστη μας

(φωτο αρχειου του πρακτορείου intimenews)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis