Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:39 | 15/10/2018

Μοιράστηκαν ακόμη μια παράξενη φωτογραφία 

Υπήρξαν φήμες, διέρρευσαν δεκάδες φωτογραφίες και κυκλοφόρησαν ακόμη περισσότερες θεωρίες για τη συνέχεια του Avengers: Infinity War και το κλείσιμο του τωρινού κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Από σήμερα, όμως, βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος, καθώς ολοκληρώθηκαν όλα τα γυρίσματα του Avengers 4, το οποίο τους περασμένους μήνες έκανε εκτεταμένα reshoots. 

[custom:google-ads]

Την ανακοίνωση έκαναν ως είθισται οι αδελφοί Russo, σκηνοθέτες του φιλμ, μέσα από τον λογαριασμό τους στο Twitter. Φυσικά και δεν το έκαναν με απλό τρόπο αφού για ακόμη μια φορά ανάρτησαν μια μυστηριώδη φωτογραφία για να συνοδεύσει το post τους, την οποία σίγουρα οι fans της Marvel θα προσπαθήσουν να αποκρυπτογραφήσουν για τυχόν στοιχεία.

https://pbs.twimg.com/media/DpXAjZXWsAAogdi.jpg

 Πλέον οι σκηνοθέτες θα εργαστούν στο δικό τους "cut" του Avengers 4, το οποίο θα είναι και αυτό που θα αποχαιρετήσει την τρέχουσα φρουρά του MCU και θα κλείσει το μάτι στο μέλλον του. Ο Chris Evans, που υποδύεται τον Captain America πριν από μερικές μέρες είπε το δικό του αντίο στον χαρακτήρα, μιας και ήταν μέρος των reshoots. 

Ίσως, τώρα να μετράμε αντίστροφα για το ξεκίνημα της διαφημιστικής καμπάνιας της ταινίας και επιτέλους να απαντηθεί το ερώτημα "ποιος είναι ο τίτλος του Avengers 4". 

Το Avengers 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου του 2019 στους κινηματογράφους των ΗΠΑ.

 unboxholics.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis