Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 13/08/2020

Tο Avtoros Sharman μας έρχεται από την Ρωσία και είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ως ένα όχημα ειδικών αποστολών που μπορεί να μεταφέρει τους διασώστες και έως εννέα άτομα σε ασφαλή μέρος. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ορατό και έχει να κάνει με τις τεράστιες εκτός δρόμου δυνατότητες κίνησης με ένα σύστημα μετάδοσης με οκτώ τροχούς και πηγή ισχύος έναν τρίλιτρο turbo-diesel με 146 PS.


 

 

 

Ως μια εξέλιξη του Sharman οι Ρώσοι σκέφτηκαν να το μετατρέψουν και σε ασθενοφόρο αφαιρώντας από το εσωτερικό τα καθίσματα ώστε να δημιουργηθεί ένας ενιαίος χώρος για να μπορεί να μπει ένα φορείο. Συνολικά μπορούν να φιλοξενηθούν έως τέσσερα άτομα με ιατρικές γνώσεις και δύο ασθενείς.



 

Σε συνεργασία με την PC Sadr o θάλαμος είναι εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα που πρέπει να έχει ένα όχημα επειγόντων περιστατικών όπως φιάλες οξυγόνου, μάσκες, απινιδωτή, χειρουργικά εργαλεία κ.α.

Και ενώ το απλό Sharman έχει ως στόχο να φτάσει ακόμη και στο πιο δυσπρόσιτο μέρος (φυσικά θα έχετε ήδη παρατηρήσει τα χαμηλής πίεσης τεράστια ελαστικά) για να διασώσει όσους κινδυνεύουν, το ασθενοφόρου Sharman μπορεί και να τους σώσει χάρη στον εξοπλισμό που διαθέτει.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στον «διαμορφωτή» της εταιρίας.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: AVTOROS

Πηγή:  caranddriver.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis