Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:44 | 22/02/2024

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα:

  • Πρώτες πρωινές ώρες χθες (21-02-2024) συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να έχει εισέλθει σε κατάστημα στις Συκιές και να έχει αφαιρέσει το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και (1) διακοσμητικό κουτί, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, σε προγενέστερο χρόνο από κοινού με 43χρονο ημεδαπό, που  αναζητείται, εισήλθαν σε κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό, καθώς και σε κατάστημα με ενδύματα, αφού πρώτα έθραυσαν τον υαλοπίνακα και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε (1) σφυρί θραύσης κρυστάλλων, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διάρρηξης ανωτέρω καταστημάτων και κατασχέθηκε.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, πρώτες πρωινές ώρες της 21-02-2024 στο κέντρο της πόλης, 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να προσπαθεί να διαρρήξει καφετέρια. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) πολυεργαλείο με αναδιπλούμενο σουγιά, (9) κατσαβίδια, (1) ζευγάρι γάντια, (1) κάβουρας, (2) ψαλίδια και (2) λίμες, τα οποία χρησιμοποιούσε ως διαρρηκτικά εργαλεία.
  • Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (21-02-2024) στο Φίλυρο, 38χρονο ημεδαπό ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο που είχε αφαιρεθεί νωρίτερα από είσοδο πολυκατοικίας.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 24χρονη ημεδαπή, η οποία αφαίρεσε από κατάστημα ενδυμάτων είδη ιματισμού, ενώ στη συνέχεια, βρέθηκαν στην κατοχή της επιπλέον είδη ιματισμού τα οποία αφαίρεσε από έτερο κατάστημα. Ανωτέρω προϊόντα παραδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων.
  • Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (21-02-2024) στην περιοχή Χαριλάου, 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος επιβαίνοντας σε δίκυκλο, στη θέα των αστυνομικών θέα τράπηκε σε φυγή με αποτέλεσμα να κινηθεί αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, οδηγώντας παράλληλα επικίνδυνα και επί του πεζοδρομίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis