Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ekav_intime
08:59 | 24/04/2024

Από θαύμα ζει μία 23χρονη, η οποία έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στη μέση του δρόμου στο Ίλιον, το βράδυ της Κυριακής (23/4).

«Έχασα τις αισθήσεις μου και μετά που ξύπνησα είδα όλον τον κόσμο πάνω μου. Καλέσαμε ασθενοφόρο και Τροχαία, όπου ήρθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα», περιγράφει η κοπέλα, μιλώντας στο LIVE NEWS, ενώ αναφέρει ότι νιώθει λίγους έντονους πόνους.

Διαβάστε επίσης

«Σώθηκε από τύχη. Θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει, αλλά δεν σταμάτησε ούτε στιγμή», τονίζει με τη σειρά του ο φίλος της.

Το χρονικό

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 23:20, το βράδυ Κυριακής. Η κοπέλα επιχείρησε να διασχίσει από διάβαση τη Λεωφόρο Θηβών.

«Περπάταγα και ένιωσα ότι κάποιος με ακούμπησε γρήγορα και γύρισε ο κόσμος γύρω μου και έπεσα κάτω».

Στα μέσα της διαδρομής, το φανάρι ανάβει πράσινο για τα αυτοκίνητα. Τότε, το μαύρο τζιπ έπεσε με φόρα πάνω στην 23χρονη, την έριξε στο έδαφος και συνέχισε την πορεία του σαν να μην συνέβη τίποτα.

Είναι ασύλληπτο πως ο οδηγός μόλις έχει χτυπήσει έναν πεζό και δεν σταματήσει καν να δει αν ζει ή αν χρειάζεται βοήθεια. Λίγα μέτρα πιο κάτω, ένας οδηγός delivery τον ακολούθησε, τον ακινητοποίησε και κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του.

Το κορίτσι βρίσκεται σε σοκ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ αυτό που ζητά είναι η παραδειγματική τιμωρία του 49χρονου οδηγού.

Τόσο η 23χρονη, όσο και ο 49χρονος οδηγός υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ που βγήκε αρνητικό.

megatv.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis