Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:17 | 09/03/2019

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος καθιερωμένος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας στο κέντρο διασκέδασης «Πολυχώρος ΕΜΙLΕΟΝ» την Παρασκευή 01/03/2019.

[custom:google-ads]

Πλέον, αυτή η εκδήλωση αποτελεί θεσμό για την αστυνομική οικογένεια της Ακαρνανίας, ένας θεσμός που στηρίζεται και χαρακτηρίζεται από την μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων μας, των οικογενειών μας και των καλών μας φίλων. Μια βραδιά που μας έφερε όλους κοντά και μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτή η όμορφη βραδιά θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας, γιατί βγήκε το συναίσθημα, η αγάπη, η χαρά και οι δεσμοί που επιβάλλεται να υπάρχουν σε ένα Σώμα ενστόλων, που δοκιμάζεται σκληρά από τις δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

Ο Πρόεδρος κατά την ομιλία του τόνισε ιδιαιτέρως, την επικινδυνότητα του επαγγέλματος, τη μη αναγνώριση του έως σήμερα παρά τις ρητές διαβεβαιώσεις όλων των Κυβερνήσεων, με αποδέκτη τον Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ακαρνανίας και Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιώργο ΒΑΡΕΜΕΝΟ, ενώ αναφέρθηκε επιγραμματικά και στα έως τώρα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας.
Η εκδήλωσή μας στηρίχθηκε από χορηγίες επιχειρηματιών, φορέων και λοιπών τοπικών εκπροσώπων τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, ενώ πλούσια δώρα προσφέρθηκαν μέσω λαχειοφόρου διαδικασίας, που έτυχε της καθολικής αποδοχής των παρευρισκομένων.

Το γλέντι άναψε και η βραδιά κύλησε υπό την ερμηνεία του Λάμπη Λιβιεράτου και τις μελωδίες της ορχήστρας έως τις πρώτες πρωινές ώρες.


Μας τίμησαν με την παρουσία και τους ευχαριστούμε θερμά οι :
• Εκ μέρους της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) οι: κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και κ. ΦΕΤΚΟΣ Σταύρος, Γραμματέας Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
• Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κ. ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ Γεώργιος
• Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κα. ΣΤΑΡΑΚΑ Χριστίνα
• Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γεώργιος
• Η Αντιδήμαρχος Δήμου Αγρινίου κα. ΣΑΛΑΚΙΔΟΥ – ΠΙΣΤΙΩΛΗ Όλγα.
• Ο Δ/ντης της Δ.Α. Ακαρνανίας Ταξίαρχος κ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δημήτριος
• Ο Διευθυντής Πωλήσεων της ARAG SE κ. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ Κων/νος
• Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΤΣΟΥΝΗ Δημήτριο.
• Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Θεσπρωτίας κ. ΝΑΚΟΣ Βασίλειος
• Ο Ταμίας της Ε.Α.Υ. Αθηνών κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Φώτιος
• Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας/IPA. κ. ΤΑΜΠΑΚΕΛΗΣ Δημοσθένης καθώς και το χορευτικό τμήμα της IPA.

[custom:google-ads]

Επίσης βραβεύτηκαν από την Ένωσή μας για την προσφορά τους και τις επιτυχίες τους:

• Ο ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ Γεράσιμος, ως επίτιμος πρόεδρος, ο οποίος διετέλεσε πρώτος πρόεδρος στην τότε Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας επί σειρά ετών και βοήθησε με το ήθος και την μαχητικότητά του στην καθιέρωση της Ένωσής μας. Επίσης διετέλεσε και εκπρόσωπος της Ένωσής μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ.
• Ο Αρχ/κας ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Παναγιώτης, για τις διακρίσεις του στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Συγκεκριμένα έχει αναδειχτεί τέσσερις (4) φορές πρωταθλητής Ελλάδος, έχει συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχει λάβει μέρος στην ομάδα σχεδιασμού της Εθνικής Ελλάδος για τους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο και συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΟΦΕΤΑ ως μοναδικός καθιστός.
• Οι Αρχ/κες ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ Ιωάννης και ΦΛΩΡΟΣΚΟΥΦΗΣ Παναγιώτης, για τον ηρωισμό που υπέδειξαν και έσωσαν από πνιγμό δύο (2) συνανθρώπους μας στο λιμάνι της Αμφιλοχίας.
• Ο Αρχ/κας ΜΠΑΝΙΑΣ Νικόλαος για διακρίσεις του BRAZILIAN ZIU-JITSU. Συγκεκριμένα έχει αναδειχτεί αθλητής της Gracie Barra Greece – Draculino Team, Πρωταθλήτριας και Κυπελλούχος ομάδας επί σειρά ετών στην Ελλάδα και Παγκοσμίως με έδρα την Αθήνα και παράρτημά της στο Αγρίνιο (Mata Leo Academy). Μία (1) Πανευρωπαϊκή διάκριση και έξι (6) Πανελλήνιες διακρίσεις σε αντίστοιχα Πρωταθλήματα, καταλαμβανόμενα 1ες, 2ες και 3ες θέσεις, εκ των οποίων οι 3 Πανελλήνιες διακρίσεις πραγματοποιήθηκαν το 2018. Πρόσφατα κρίθηκε εισακτέος από Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την παρακολούθηση σχολής Προπονητών ZIU-JITSU και την Πιστοποίηση του ως Επίσημος πιστοποιημένος προπονητής ZIU-JITSU της Γενικής Γραμματεία Αθλητισμού.
• Η θεατρική ομάδα της Διευθύνσεως μας, Θεατρόpolice με εκπρόσωπο τον ΣΒΙΓΓΟ Βασίλειο για την προσφορά τους και τις πολιτιστικές τους δράσεις. Συγκεκριμένα το Θεατρόpolice ιδρύθηκε το 2013 και έχουν συμμετάσχει δύο (2) φορές στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου στην Ιεράπετρα με συνεχόμενες πρωτιές με πολλές διακρίσεις. Φέτος θα παίξουν το έργο ¨Ο φίλος μου ο Λευτεράκης¨ του Αλ.Σακελλάριου.
• Ο Υ/Α΄ ΣΑΨΑΚΗΣ Γεώργιος και πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Ν.Αιτωλ/νίας για το συγγραφικό και ποιητικό του έργο. Ποιήματα του έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά, εφημερίδες κ.α. έντυπα. Συγκεκριμένα το ποίημα «Κατάρρυτοι» απέσπασε τον 1ο έπαινο στον 1ο Αιτωλοακαρνανικό Διαγωνισμό Ποίησης του περιοδικού «Ίβυκος». Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Φιλολογικού – Λογοτεχνικού ομίλου Αγρινίου Κων/νος ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ .
• Η Ανθ/μος ΚΑΝΙΩΤΗ Ολυμπία για το ποιητικό της έργο. Συγκεκριμένα με το ποίημα της «Γλυκιά μορφή» διακρίθηκε στον 18ο ετήσιο διεθνή ποιητικό διαγωνισμό, ο οποίος είχε θέμα ¨Στις φλέβες της ελπίδας, κεντρίζει η αισιοδοξία¨ που έλαβε χώρα στην Αθήνα. Να σημειώσουμε ότι η Ολυμπία είναι μητέρα δύο (2) παιδιών και από το 2010 απόφοιτη της σχολής Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η πρώτη της ποιητική συλλογή είναι υπό έκδοση.
• Ο Υ/Β ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Παναγιώτης για το συγγραφικό του έργο. Συγκεκριμένα έγραψε ένα βιβλίο με θέμα ¨Αμφιλοχία – Αμφίλοχος¨ και αφορά την ιστορία αθλητισμού της περιοχής.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μαζί με τις οικογένειες τους καθώς και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον ετήσιο χορό μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος     Ο Γενικός Γραμματέας


ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος   ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis