Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:39 | 30/12/2023

Το 2023 μας αποχαιρετά δυστυχώς με αρκετούς θανάτους σημαντικών Ελλήνων που βεβαίως δεν είναι όλοι κατ’ ανάγκη διάσημοι. Είναι όμως όλοι σημαντικοί και χρήσιμοι για την χώρα.

 

Διαβάστε επίσης

Σημαντικοί και χρήσιμοι, όπως τα δύο παλικάρια μας που κηδεύθηκαν χθες, ο 31χρονος αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης που έχασε τη ζωή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και ο επισμηναγός Επαμεινώνδας Κωστέας που σκοτώθηκε μετά την πτώση αεροσκάφους στην Καλαμάτα.

Δυο νέοι άνθρωποι που υπηρέτησαν την Πατρίδα μας από κρίσιμα πόστα και έφυγαν από τη ζωή εντελώς άδικα. Αρκετοί από εμάς του αποκαλούμε ήρωες, μετά θάνατον. Λάθος. Ήταν ήρωες εν ζωή.

Ήρωες είναι όλοι όσοι υπηρετούν τα σύνορα, το χώμα, τη γη που πατάμε τον αέρα που αναπνέουμε και δεν λογίζουν τίποτα απολύτως. Και είναι πολλοί και στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι δικά μας παιδιά, δικοί μας άνθρωποι και τους οφείλουμε πολλά, μα πάνω απ’ όλα σεβασμό. Να στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά στις θυσίες τους, την ώρα του καθήκοντος.

Με οδύνη το Newsbomb υποκλίνεται στην απώλεια του ήρωα αστυνομικού μας Γιώργου Λυγγερίδη, του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους τους της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ελληνικού Στρατού.

Αυτός είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής. Τα μεγάλα λόγια είναι τίποτα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis