Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:39 | 26/12/2023

Τεράστια είναι η επιθυμία του κόσμου να πει το τελευταίο «αντίο» στον θρυλικό Βασίλη Καρρά και όπως όλα δείχνουν το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του θα παραταθεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται περίπου 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη όπως και άτομα που θα αφιχθούν με τον σιδηρόδρομο, αλλά και με ιδιωτικά οχήματα από όλη την Ελλάδα για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή

Έξω από το ναό εκτυλίσσονται συγκινητικές στιγμές καθώς οι θαυμαστές του θρυλικού καλλιτέχνη τον αποχαιρετούν σιγοτραγουδόντας πολλές από τις επιτυχίες του, ενώ όταν έφτασε η σορός του στον Ιερό ναό, το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα. «Σήκω να μας τραγουδήσεις, Βασίλη», «είσαι παντού», «αθάνατος», φώναζαν.

Η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή που βρισκόταν μαζί του μέχρι τις τελευταίες στιγμές του, έφτασε αγκαλιασμένη στον ιερό ναό, με τη σύζυγο του, την κόρη του και τον αδερφό του να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο.

Το παρών δίνουν μεταξύ άλλων οι απερχόμενοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Θερμαϊκού, Κ. Ζέρβας και Γ. Τσαμασλής ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο Γίαννης Ζουγανέλης, η Βούλα Πατουίδου και η Άντζελα Δημητρίου ενώ στεφάνια έστειλαν η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οικογένεια Θ. Ζαγοράκη, Στέλιου Ρόκκου, ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή και η οικογένεια Ηλία Βιολίδη.

Στο τελευταίο αντίο τιμούν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.

Μεταξύ άλλων, επικήδειο εκφώνησε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Αύριο, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ταφή της σορού του στις 12:00 στη γενέτειρα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως επιθυμούσε ο ίδιος. Εκεί είχε δημιουργήσει πό το 2000 ένα αγρόκτημα, τη «Φάρμα Καρρά», στους πρόποδες του Παγγαίου. Παρήγαγε και πουλούσε τα δικά του προϊόντα, μεταξύ αυτών και παρθένο ελαιόλαδο αλλά και πιπεριές, κεράσια, σύκα, σταφύλια.

Αχιλλέας Μπέος για Βασίλη Καρρά: «Δεν έφυγε, εδώ είναι - Όλη η Ελλάδα ακούει τα τραγούδια του»

Με συγκινητικά λόγια αναφέρθηκε στον φίλο και κουμπάρο του Βασίλη Καρρά, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο δήμαρχος Βόλου, έξω από τον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας έστειλε το μήνυμα πως ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του.

«Δεν υπάρχουν λόγια, όλος αυτός ο κόσμος κλαίει και μέσα στην εκκλησία. Ο φίλος μου, ο κουμπάρος μου, ο συνεργάτης μου δεν έφυγε. Εδώ είναι, όλη η Ελλάδα ακούει τα τραγούδια του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε τη νεολαία επί δεκαετίες στο λαϊκό τραγούδι. Θα τον θυμόμαστε για πάντα, θα είναι μέσα στην καρδιά μας. Ήταν ένας απλός λαϊκός άνθρωπος. Τον λατρεύει όλη η Ελλάδα, πόσο εμείς που ζήσαμε δίπλα του και κάναμε πολλά πράγματα», δήλωσε συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος.

«Πιστεύω θα συνεχίσει να υπάρχει... τι λέει; ''Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω'' και θα μείνει εδώ στη μνήμη όλων μας», κατέληξε.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis