Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:30 | 19/01/2015

Λίγο από δράση, λίγο από θρίλερ, λίγο από κωμωδία. Η ταινία Big Bad Wolves: Στο Στόμα των Λύκων είναι στα γούστα του Τarantinο και αν μη τι άλλο αυτό λέει πολλά.

Η δεύτερη ταινία των Navot Papushado και Aharon Keshales (Rabies), έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές στο Tribeca Film Festival, όπου έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της. Μια σειρά από βίαιες δολοφονίες κοριτσιών διασταυρώνει τις ζωές τριών αντρών με αναπάντεχα αποτελέσματα. Ο πατέρας του τελευταίου θύματος αναζητά εκδίκηση, ένας αυτόκλητος αστυνομικός λειτουργεί εκτός των ορίων του νόμου και ο βασικός ύποπτος – ένας δάσκαλος θρησκευτικών- πέφτει στα αδίστακτα χέρια.

Ανατριχιαστικά αγωνιώδες, αλλά και κωμικό θρίλερ, με έντονα στοιχεία μαύρου χιούμορ, στιλιστική αρτιότητα και εξαιρετικές ερμηνείες. Όλα αυτά με μία τολμηρή σκηνοθετική προσέγγιση που κινείται ανάμεσα στην υπονοούμενη και την απερίφραστη βία.

Δείτε το τρέιλερ, όπως κυκλοφόρησε από το youtube.

Σκηνοθεσία: Aharon Keshales, Navot Papushado. Πρωταγωνιστούν: Tzahi Grad, Lior Ashkenazi, Rotem Keinan, Doval'e Glickman, Menashe Noy. Η ταινία προβάλλεται από τη Feelgood.

ΠΗΓΗ: clikcatife.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis