Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 13/12/2014

 

Κάμερες τοποθετημένες εντός στρατιωτικής υπηρεσίας για να παρακολουθεί ο διοικητής το προσωπικό του! Η καταγγελία είναι απίστευτη ,αλλά αληθινή.

Οι κάμερες στα γραφεία έχουν τοποθετηθεί χωρίς να υπάρχει ειδική άδεια από την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων και χωρίς βέβαια να υπάρχει γραπτή συναίνεση από το προσωπικό.

Η υπηρεσία ανήκει στο Δ΄ Σώμα Στρατού και το προσωπικό της εκφράζει μεγάλα παράπονα για την διοίκηση η οποία εφαρμόζει αμφιλεγόμενες μεθόδους . Και δεν αναφέρονται μόνο στις κάμερες. Αναφέρονται και στην συμπεριφορά των διοικούντων.

Επιπλέον υπάρχει μια σειρά ερωτημάτων που θα πρέπει να διερευνηθούν και να απαντηθούν :

Ποιος αποφάσισε και με ποια δικαιολογία να τοποθετηθούν οι κάμερες;

Κατά τ΄ άλλα όπως μεταφέρουν στο Onalert :

“Η άσκηση ψυχολογικής βίας από τις κάμερες είναι τόσο έντονη που ακόμη και το προσωπικό δεν ανταλλάσει μεταξύ του συζητήσεις ούτε καν
βλέμματα με το φόβο ότι θα νευριάσει ο διοικητής και θα αρχίσει να φωνάζει. Σημειωτέων σε κάθε συγκέντρωση προσωπικού δεν αναφέρεται
σε θετικές ενέργειες του προσωπικού χωρίς καμιά επιβράβευση αλλά αναφέρεται μόνο στα μικρολάθη που γίνονται ώστε να προσβάλλει κατάφορα και παρουσία όλων των κάθε άτυχο χειριστή που τόλμησε να κάνει κάποιο λάθος ίσως από άγνοια ή απροσεξία” .

Όλα αυτά είναι μέρος των καταγγελιών που έχουν φθάσει στο Onalert.gr. Υπάρχουν πολλές ακόμη που μετά από την διερεύνησή τους μπορούν να δημοσιοποιηθούν.

Το βασικό που πρέπει βέβαια να απαντηθεί είναι αν πράγματι λειτουργούν παράνομα κάμερες εντός του εργασιακού χώρου των στρατιωτικών.

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis