Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:40 | 17/09/2015

Οι συγκρούσεις των ΜΑΤ με τους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου αρκετή ώρα πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 1η αγωνιστική του Champions League, προκάλεσαν την αντίδραση του γερμανικού Τύπου αλλά και του πρέσβη της χώρας στην Ελλάδα, Πέτερ Σόοφ.

Οπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της Bild, οι αστυνομικές δυνάμεις δίχως προφανή λόγο μπήκαν στο πέταλο που βρίσκονταν οι οπαδοί της Μπάγερν και άρχισαν να τους χτυπούν ενώ αυτοί με τη σειρά τους προσπάθησαν να ανταποδώσουν και τα επεισόδια πήραν μεγάλη έκταση. Ενας άντρας τραυματίστηκε στο κεφάλι και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρκετοί ήταν αυτοί που αποχώρησαν από το γήπεδο.

Δηλώσεις στη γερμανική τηλεόραση έκανε και ο πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, Πέτερ Σόοφ. «Αυτά δεν ήταν όμορφες εικόνες, δεδομένου ότι κατά την διάρκεια της ημέρας δεν υπήρξαν επεισόδια. Λόγω των καυτών ντέρμπι στην Ελλάδα, ίσως οι Έλληνες αστυνομικοί έχουν συνηθίσει να παρεμβαίνουν έτσι. Λυπάμαι από αυτές τις εικόνες, στην πραγματικότητα πρέπει να ρωτήσετε την αστυνομία, μήπως αντέδρασε με υπερβολικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσοι πάντως βρέθηκαν στο γήπεδο αναφέρουν ότι οι περίπου 1700 οπαδοί της Μπάγερν, κατά την είσοδό τους στο πέταλο, άρχισαν να πετούν αντικείμενα προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού, να χτυπούν το πλέξιγκλας ενώ υπήρξε ένταση κατά την ανταλλαγή συνθημάτων.

 

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis