Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 04/01/2020

Οι αστυνομικοί ανα τον κόσμο , αρκετά συχνά εμπλέκονται σε ένοπλα περιστατικά με άμεσες και άκρως θανατηφόρες απειλές κατά της ζωής τους.

Τα οχήματα τους αποτελούν, σε αρκετές πριπτώσεις την "ασπίδα" των αστυνομικών που θα τους σώσει από τον θάνατο.

[custom:google-ads]

Αρκετές εταιρείες έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με την θωράκιση οχημάτων, ορισμένα εκ των οποίων προορίζονταν και για περιπολικά.

Στην Ελλάδα ασφαλώς, ακόμα η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από πολύ πιο απλά ζητήματα, όπως η συντήρηση των περιπολικών και η αξιομνημόμευτη παλαιότητα του υφιστάμενου στόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλεξίσφαιρο γιλέκο “TITANIUM® – UNDERSHIRT I”

Παρ' όλα αυτά στο Policenet.gr θεωρούμε ότι η παρακολούθηση των σύγχρονων τεχνολογικών δεδομένων είναι αναγκαία, ώστε να εξασφαλίζεται ένα μέτρο σύγκρισης και να οριοθετείται (έστω και υποσυνείδητα) το τι πραγματικά θεωρείται ως ιδανικό (ειδικά αν μιλάμε για εξοπλισμό που μπορεί να σώσει ζωές

Η Ford  διαθέτει στις ΗΠΑ περιπολικά με αλεξίσφαιρη προστασία.

Στο παρελθόν είχε δώσει στη δημοσιότητα 2 βίντεο στα οποία επιθεωρητές βαλλιστικής κάνουν κόσκινo τα Police Interceptor Sedan και Utility.

Μάλιστα προκειμένου να διαπιστώσουν την αποτελεσματικότητα της θωράκισής τους, η οποία ακολουθεί την προδιαγραφή Type IV, τα πυροβολούν με ότι βλήμα έχουν στη διάθεσή τους,  από απλά φυσίγγια μέχρι και 30άρια.

Τα αποτελέσματα, όπως θα δείτε είναι εντυπωσιακά.

Το πακέτο προστασίας των επιβαινόντων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενισχύσεις σε αρκετά σημεία του αμαξώματος, άλλες ρυθμίσεις σε ανάρτηση και φρένα, ειδικούς τροχούς, καθώς και ειδική ενίσχυση του πίσω μέρους ώστε να αντέχει σε συγκρούσεις με ταχύτητα έως και 120 χλμ/ώρα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis